ActiLingua Academy – škola nemačkog jezika u Beču | Ino edukacija

ActiLingua Academy – škola nemačkog jezika u Beču


Prestižna škola nemačkog jezika u Beču 

ActiLingua Academy je osnovana  1988. godine i članica je IALC (International Association of Language Centres), i takođe je međunarodno akreditovana na američkim univerzitetima. Akreditovana je i od strane nacionalne austrijske organizacije CAMPUS AUSTRIA i zvani čni je centar gde se polaže za sertifikat OSD (Osterreichisches Sprachdiplom).

ActiLingua Academy nudi kurseve nemačkog jezika tokom cele godine

Sa preko 40 različitih nacionalnosti koje su izabrale baš ovu školu za učenje nemačkog jezika, ActiLingua Academy se takođe istakla i razumnim cenama. Reputaciju je stekla  i velikim izborom različitih kurseva za različite uzraste i potrebe, idealnoj sredini za učenje opremljenom modernom tehničkom opremom kao i smeštajem na visokom nivou koji nudi svojim studentima. Kursevi su prilagođeni potrebama pojedinca, radi se u malim internacionalnim grupama i to su neki od razloga zašto svi polaznici ove škole vrlo brzo napreduju u učenju nemačkog jezika. Intenzivno se radi na gramatici, strukturi rečenice i građenu vokabulara. Podjednako intenzivno se radi i na vežbama pisanja i čitanja, ali je akcenat ipak na oral proficiency, tačnije na osposobljavanju polaznika za govornu upotrebu jezika, a gde je bolje mesto za to nego u prestonici Austrije, kraljevskom Beču.

Svi profesori su izvorni govornici nemačkog jezika i kvalitet nastave je vrhunski

Svi profesori Akademije su native speakers standardnog nemačkog jezika (Hoch Deutsche), visoko su kvalifikovani i pohađaju brojne treninge i seminare kako bi unapredili svoje metode rada u predavanju jezika. Svaka grupa je vođena sa dva predavača, ako je u pitanju standardni kurs, ili sa tri ako je u pitanju intenzivni kurs jezika. Knjige koje se koriste u nastavi na Akademiji su poznatog izdavača Hueber i kombinuju se sa materijalima pripremljenim od strane same škole. Radi se i na kompjuterima, koriste se audio i vizuelni efekti a obrađuju se i jedinice vezane za kulturu, reginalne studije, literaturu i biznis na nemačkom.Sjajna lokacija u prelepom Beču i sopstvena rezidencija sa hranom

Možda najbolja stvar u svemu ovome je činjenica da se škola nalazi u Beču, jednom od najlepših i najsigurnijih gradova Centralne Evrope (prema Mercercc’s Quality of Living ranking) sa odličnom transportnom mrežom i povezanošću svih delova grada. Svi bivši polaznici ističu lakoću s kojom su usvojili nemački jezik kroz programe na Akademiji, ali i vannastavne aktivnosti kad su obilazili znamenitosti Beča, išli na eksurzije Dunavom ili pak pohađali časove bečkog valcera. Idealno vreme za posetu Beču je leto zbog brojnih manifestacija i festivala koji se događaju u gradu i u njegovoj neposrednoj blizini. Škola je smeštena 15 minuta od centra grada, a smeštaj je na bazi polupansiona u dvokrevetnim sobama u Student House-u koji je udaljen 15tak minuta hoda od škole i centra grada. Kursevi mogu biti Standardni od 20h časova nedeljno, ili intenzivni od 30h nedeljno, a opciono se polaznici mogu spremati za kurs OSD. škola nudi veliki diverzitet opcija u smislu časova, aktivnosti i smeštaja.

Kursevi nemačkog za juniore, tinejdžere, studente i odrasle

Postoje više vrste kurseva, a najčešći su: ADULT COURSES 16+, HOLIDAY COURSES 16-19, SUMMER SCHOOL 12-17.

ADULT COURSE 16+ podrazumeva sledeće vrste kurseva: Standardni, Intenzivni, Super intenzivni i Individualni, ovi kursevi traju od 1 do 11 nedelja. Zatim postoje Dugoročni standardni i Dugoročni intenzivni kurs čije je trajanje od 12-52 nedelje. Polaznici se mogu priključiti kursevima svakog ponedeljka tokom godine.

U oviru ove kategorije postoje i specijalizovani kursevi nemačkog: Pripremni kurs za upis na studije (6 -52 nedelje), Nemački za posao (12-52 nedelje), German and Music (,4-52 nedelje), Pripremni kursevi za test (OSD), Nemački za predavače, Business German (traju po dve nedelje), Family German (1-6 nedelja) i German and Wintersports (2-16 nedelja). Apsolutni početnici imaju mogućnost polaska jednom mesečno. CENA NA UPIT.Letnji kurs za tinejdžere - leto 2023

HOLIDAY COURSES 16-19 – Kurs je namenjen tinejdžerima od 16-19 godina, koji su zainteresovani za kurs nemačkog letnjeg odmora. Časovi se održavaju u ActiLingua Dependance-u, koji se nalazi pored ActiLingua akademije. Sa svojim modernim učionicama dobro je opremljen za smeštaj omladinskog kursa tokom leta. Studenti kursa nemačkog praznika su nezavisni i tretiraju se kao mlade odrasle osobe. Uveče nema nadzora. Standarni kurs (Holiday 1) sadrži 25 časova nedeljno, a Intenzivni kurs (Holiday 2) sadrži 35h časova nedeljno. Trajanje kursa je od 2 do 6 nedelja, za sve nivoe znanja. Grupe su 8-12 polaznika. Hrana je polupansion. Cena po nedelji (sa 2 obroka)
Standardni kurs (25 časova nedeljno)
Intenznivni kurs (35 časova nedeljno)
2 nedelje
1509 EUR
1737 EUR
3 nedelje
2130 EUR
2472 EUR
4 nedelje
2751 EUR
3207 EUR
6 nedelja
3993 EUR
4677 EUR
Letnji kurs za juniore - leto 2023

SUMMER SCHOOL 12-17 je kurs posvećen junior polaznicima. Ovde je škola smeštena u samom srcu grada, smeštaj je na bazi punog pansiona u kapusu sa Standardnim i Superior sobama u ponudi. Kursevi mogu biti Standardni od 20h časova nedeljno, ili intenzivni od 30h nedeljno, a opciono se polaznici mogu spremati za kurs OSD. Ovaj kurs obiluje brojnim aktivnostima – sportskim, vannastavnim, ekskurzijama itd. Standardne sobe imaju 4-6 kreveta i spratna kupatila, kao i odvojene spratove za devojčice i dečake. Superior sobe imaju 3-4 kreveta, novije su i imaju sopstveno kupatilo.Cena po nedelji (sa 3 obroka)
Standardni kurs +
 Standardna rezidencija
Standardni kurs +
Superior rezidencija
Intenzivni kurs +
 Standardna rezidencija
Intenzivni kurs +
 Superior rezidencija
1 nedelja
 1092 EUR
1193 EUR 
1209 EUR
1310 EUR
2 nedelje
1900 EUR
2102 EUR
2134 EUR
2336 EUR
3 nedelje
2708 EUR
3011 EUR
3059 EUR
3362 EUR
4 nedelje
3516 EUR
3920 EUR
3984 EUR
4388 EUR
5 nedelja
4324 EUR
4829 EUR
4909 EUR
5414 EUR
Smeštaj

Još jedna prednost je što škola ima vlasititi smeštaj. Ako ipak to ne želite, na raspolaganju je smeštaj u porodici, apartmanu ili studentskom hostelu.
U okviru smeštaja možete da birate da li želite smeštaj sa doručkom ili polupansionom.
Ako ipak imate nekoga u Beču, možete bukirati samo kurs.

Cene

Kao što je bilo pomena, cene su dosta povoljne kada uzmemo u obzir školu, lokaciju i kvalitet nastave:

Tip kursa: Standard
Trajanje kursa: 1 nedelja
Tip smeštaja: Smeštaj u okviru škole

Cena  – 609 evra 

INO Edukacia je zvanični predstavnik ActiLingua Academy. Ako ste zainteresovani da unapredite svoj nemački, položite sertifikat jezika i otvorite sebi mogućnost za studiranje u nemačkom govornom području gde su studije raznovrsne, sa najpristupačnije cenama u celoj Evropi i visokim kvalitetom univerzitetskog obrazovanja kontaktirajte nas!

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584