Best in English


Prijavi se za najveće online takmičenje engleskog jezika u Evropi!

Takmičenje je odloženo za novembar 2021. godine zbog situacije sa virusom COVID 19.

Best in English je veliko online jezičko takmičenje koje zajedno sa Best in Deutsch predstavlja najveće evropsko takmičenje za đake uzrasta od 15 do 19 godina. Ova takmičenja se održavaju devetu godinu zaredom u Evropi, a od ove godine Ino Edukacija ih sprovodi za srednjoškolce Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ovo takmičenje podržava Ministarstvo obrazovanja Republike Češke, a organizuje ga Czech-US agency iz Praga.

Ko može da se prijavi?

Mogu da se prijave svi srednjoškolci iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kojima engleski nije maternji jezik, ispred svojih sredjih škola, bez obzira na državljanstvo. Nije ograničen broj učesnika iz jedne škole. O veličini i priznatosti ovih takmičenja govori činjenica da je prošle godine učestvovalo 25 000 učenika iz 1 200 škola i preko 30 zemalja, koji su pored sjajnog iskustva i prilike da testiraju svoje znanje engleskog jezika, osvajali i vredne nagrade. Pored nagrade za učenike dodeljuju se i nagrade za njihove profesore!


Kada se održava?

Takmičenje Best in English je odloženo za novembar 2021. godine zbog situacije sa Covid 19 virusom. Takmičenje se sprovodi u vidu online testa u srednjim školama širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koji se popunjava uz nadzor profesora. Prijava je veoma jednostavna kao i rađenje testa, a pregledanje testova se radi u Češkoj, odakle takmičenje potiče. I đaci i profesori širom Evrope vole ovo takmičenje jer ne moraju da putuju, niti postoji ikakva dodatna birokratija, već se sve radi online iz vaše škole. Zbog potrebe distanciranja u školama moguće je (ne i obavezno) podeliti đake u 5 grupa, te da se svaka grupa smenjuje na sat vremena. 

Prijava je veoma jednostavna kao i rađenje testa, a pregledanje testova se radi u Češkoj, odakle takmičenje potiče. I đaci i profesori širom Evrope vole ovo takmičenje jer ne moraju da putuju, niti postoji ikakva dodatna birokratija, već se sve radi online iz vaše škole. Taksa za prijavu je 35 EUR i plaća se online karticom. Ukoliko imate problema sa plaćanjem slobodno nas kontaktirajte

Rangiranje i nagrade

Ove godine će se naši đaci rangirati po ostvarenom uspehu na evropskom, regionalnom i državnom nivou, a evropski pobednici imaju mogućnost da osvoje IALC kurseve engleskog  jezika u Kanadi, kao i kurseve jezika u Beogradu i u Novom Sadu (ili online), mentorske pakete Ino Edukacije, kao i vaučere za tehničku robu koje će biti uručivane na svečanoj dodeli koja nas očekuje na zimu. U najboljim školama biće organizovane ceremonije dodele nagrada za đake, profesore i direktore škola! Srednjim školama kao i školama jezika biće dodeljivani Best in English sertifikati kvaliteta. 

 

1. nagrada na Evropskom nivou - IALC kurs engleskog jezika u Kanadi 

2. nagrada na Evropskom nivou - učešće u European Summer School u Pragu leto 2021

---

  1. nagrada na nacionalnom nivou Srbije – vaučer u vrednosti od 100 EUR (po želji pobednika) + besplatna profesionalna orijentacija u Ino Edukacija u vrednosti od 90 EUR
  2. nagrada na nacionalnom nivou Srbije – vaučer u vrednosti od 50 EUR (po želji pobednika)+ besplatna profesionalna orijentacija u Ino Edukacija u vrednosti od 90 EUR
  3. nagrada na nacionalnim nivou Srbije – besplatna profesionalna orijentacija u Ino Edukacija u vrednosti od 90 EUR

Za Bosnu i Crnu Goru nacionalne nagrade će se dodeljivati ukoliko bude bilo dovoljno učesnika.

Za najuspešnije profesore biće dodeljene prigodne nagrade – Lilly vaučeri u vrednosti od 1000 RSD.

takmičenje engleskog best in english.jpg

Učesnici iz cele Evrope

Neke od zemalja čiji su đaci do sada učestvovali su: Češka, Estonija, Grčka, Slovačka, Latvija, Portugal, Litvanija, Poljska, Švedska, Španija, Finska, Mađarska, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Nemačka, Austrija, Ukrajina, Turska. 

Ko je do sada učestvovao?

Matematička Gimnazija Beograd (Srbija)

Karlovačka Gimnazija Sremski Karlovci (Srbija)

Užička Gimnazija (Srbija)

Gimnazija Bolyai Senta (Srbija)

Gimnazija Zaječar (Srbija)

Tehnička škola Zaječar (Srbija)

Tehnička škola Pirot (Srbija) 

Medicinska škola Požarevac (Srbija)

Gimnazija Smederevo (Srbija)

Gimnazija Pirot (Srbija)

Gimnazija Smederevska Palanka (Srbija)

Savremena gimnazija Beograd(Srbija)

Gimnazija Knjaževac (Srbija)

Srednja škola “Nikola Tesla” Batočina (Srbija)

Gimnazija Subotica Kosztolányi Dezső (Srbija)

Gimnazija i ekonomska škola Svetozar Miletic Srbobran (Srbija)

Brook Hill International School Belgrade (Srbija)

Politehnička srednja škola Požarevac (Srbija)

Gimnazija Podgorica (Crna Gora)

Srednja ekonomska škola Bar (Crna Gora)

Gimnazija Sarajevo (Bosna i Hercegovina)

Gimnazija Banja Luka (Bosna i Hercegovina)

Ko je ostvario najbolji uspeh iz Srbije do sada?

Svake godine radi se i nacionalno rangiranje škola po uspehu đaka i do sada su se najbolje pokazale Matematička i Knjaževačka gimnazija!

Place Worldwide
Place by Country
School Name
School City
14
1
Mathematical Grammar School
Belgrade
25
2
Knjaževac Grammar School
Knjaževac


Iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine nije bilo dovoljno učesnika da bi se radilo nacionalno rangiranje ali verujemo da će se to ove godine promeniti. Pokažite nam ko je najbolji ove godine!


Kako se prijavljuje?

Prijava je 35 evra po školi i radi se online na Best in English sajtu. 


Prijave su otvorene i prijavite se što pre! Na sajtu možete videti kako su izgledali testovi prošlih godina pa krenite sa pripremom! Savet je da se đaku i profesoru dodeli jedan slobodan dan od nastave kako bi ste što bolje pripremili. Na takmičenje se ne prijavljuje na upit ispod već direktno na Best in English sajtu i prijave na takmičenje poslate direktno nama neće biti uzete u obzir.

best in english ino edukacija.png

Kontakt sa organizatorima

Ino Edukacija centar za školovanje u inostranstvu je ekskluzivni organizator Best in English takmičenja za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Ino Edukacija će kontaktirati najuspešnije škole kako bi se organizovale dodele nagrada. Za sva pitanja kontaktirajte nas mejlom na marketing@inoedukacija.com ili pozivom na 0615544199.

Ino Edukacija želi vam puno uspeha!


Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584