Bocconi pripreme u Ino Edukaciji

Bocconi pripreme u Ino Edukaciji


Pripreme za Bocconi test u Ino školi jezika!

Ino škola jezika u svojoj ponudi ima pripreme za čuveni Bocconi test za prijavu na osnovne studije. Naši profesori će vam pružiti potrebne materijale i mehanizme kako biste se na najbolji način, uz njihovu pomoć, pripremili za polaganje. Ovaj univerzitet je poznat po svojim programima iz oblasti ekonomije, menadžmenta, finansija, prava i drugog. Test je dizajniran da proceni akademske sposobnosti i potencijal kandidata, te se rezultat testa računa kao veliki deo evaluacije, pored vaših ocena iz treće i četvrte godine srednje škole.


BOCCONI pripreme

Datum početka: 01. jul                                                             

Datum završetka: 14. jul                                                           

Trajanje: 10 dvočasa iz matematike i 10 dvočasa iz engleskog jezika                                                                                             

Cena: 65.000 RSD      

Naredni termini: 


Šta je Bocconi test i od čega se sastoji?

Bocconi test se polaže isključivo online, a na sajtu samog fakulteta možete pronaći koji su rokovi za prijavu. Cena testa je 60EUR, a na samom sajtu je dostupan link za simulaciju gde možete provežbati primere zadataka sa ranijih testova.

Sam test traje 75 minuta, sastoji se od 50 multiple choice pitanja iz matematike, razumevanja pročitanog teksta, numeričkog rasuđivanja i kritičkog razmišljanja. Za svaki tačan odgovor se dobija poen, s tim u slučaju da pogrešno odgovorite na neko pitanje, dobijate -0.2 poena. Za pogrešne odgovore iz oblasti kritičkog razmišljanja se dobija -0.33 poena. 


Besplatno ulazno testiranje

Kako bismo vam pružili personalizovan pristup nudimo vam priliku za besplatno ulazno testiranje. Polaznici pre početka priprema rade ulazni Bocconi test.


Plaćanje

Plaćanje se vrši isključivo unapred, u kešu, karticama, preko računa, a moguće je i plaćanje preko firme.


Prijavite se na vreme i ostvarite svoj uspeh

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za besplatno ulazno testiranje i prijavu na Bocconi pripreme. Obezbedite svoje mesto što pre, jer je broj mesta ograničen!


Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese office@inoedukacija.com ili nas pozovite broj 0615544199.
Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584