European School of English Ltd (ESE) Malta | Ino edukacija

European School of English Ltd (ESE) Malta


Zašto letnji kurs engleskog jezika na Malti?

Malta je idealna lokacija za letnje i celogodišnje učenje jezika zbog svoje klime, tradicije engleskog jezika i bezbednosti! Pre svega, na Malti je engleski zvaničan jezik i svi tečno govore, te polaznici engleski govore i na času, i na aktivnostima, plaži. Malta je veoma bezbedna lokacija za osnovce i srednjoškolce, prelepo mediteransko ostrvo i odličan spoj letnjeg kurs i morskog letovanja! Takođe, za Maltu ne treba viza i Wizzair i Airserbia lete direktno na Maltu iz Beograda. 

ESE ima više od 25 godina iskustva u kursevima engleskog jezika - svi predavači su maternji govornici

ESE je međunarodno akreditovana nezavisna škola jezika na Malti i poznati su po kvalitetjezičkih programa i smeštaja na nivou hotela. ESE ima preko 25 godina iskustva u kvalitetnoj nastavi. ESE (Malta) je članica Claret grupe, koju takođe čine Executive Training Institute (Malta), English in Iork (UK) i Iork Associates (UK). Ukratko, sve četiri institucije su lideri u svojim oblastima i zajedno nude čitav spektar rešenja za obuku, u rasponu od opšteg engleskog do vrhunskih korporativnih kurseva u kompaniji i institucijama, engleskog za posebne svrhe i razvoja međunarodnog tima i liderstva. Međunarodno su akreditovani od EAQUALS, IALC, Quality English, BAC, British Council, English UK i FELTOM. Svi profesori i predavači su maternji govornici engleskog jezika. Lokacija ESE škole na Malti - Salini resort je najbolji studentski smeštaj na Malti!

ESE je moderna i dobro opremljena škola idealno locirana u Sent Džulijanu. Škola je dovoljno blizu za udobnost hodanja i dovoljno daleko od gužve i vreve. U blizini se nalaze mnogi hoteli sa 4 i 5 zvezdica, Sent George's Bai, kao i klasično ribarsko selo Sent Julian's, koje je okruženo restoranima, prodavnicama i barovima. Letnji grupni kursevi se održavaju Salini Resort hotelu, koji se nalazi u St. Paul zalivu, na 15 minut od St. Julian zaliva. 

Časovi engleskog jezika i aktivnosti na Malti 

Održavaju se u grupama do 15 polaznika, koje se formiraju u odnosu na nivo znanja polaznika. Polaznici se testiraju online pred polazak radi nivoa znanja. Svaki radni dan polaznici imaju 4 časa engleskog jezika, svaki čas traje 45 minuta. Časovi se mogu održavati prepodne ili popodne. Ova škola prima sve uzraste od 9 do 17 godina. Grupa iz Beograda ide sa pratiocem koji će sve vreme biti na Malti kako bi brinuo o polaznicima. Ispod je raspored tipičnog dana na Malti. Subotom polaznici imaju ekskurzije po Malti, a nedelja je sloban dan koji studenti uglavnom provode opuštajući se na plaži ili bazenu. Tokom zabavnih aktivnosti radnim danima polaznici se upoznaju i druže sa decom drugih nacionalnosti i tako vežbaju engleski jezik. 

Dnevni raspored

7.30
 Buđenje i jutarnja toaleta
8.30
 Doručak
9.30
 Jutarnje aktivnosti (Splash & Fun) ili časovi
13.00
 Ručak u restoranu rezidencije (buffet)
14.00
 Odmor
15.00
 Časovi engleskog jezika (ili popodnevne aktivnosti)
19.00
 Večera u restoranu rezidencije (buffet)
20.00
 Večernje aktivnosti (žurka, kuglanje, internacionalno veče)
23.00
 Gašenje svetla i kraj dana


Datum letnjeg kursa na Malti

Program traje dve nedelje.


Smeštaj tokom letnjeg kursa na Malti

Svi polaznici biće smešteni u hotelu od 4.zvezdice Salini Resort koji se nalazi u St. Paul zalivu i ovo je najbolji studentski smeštaj na Malti. Sve sobe su četvorokrevetne sa sopstvenim kupatilom i balkonom, kao i klimom, frižiderom, fenom, TV-om i sefom. Sama rezidencija se nalazi pored mora i ima svoj bazen, teren za tenis i druge sportove, restoran, učionice, lounge prostorije za igru i sve je veoma bezbedn. Polaznici ne moraju da napuštaju rezidenciju kako bi išli na časove, pošto se odvijaju unutar rezidencije. Salini rezidencija ima svoj bazen sa ležaljkama i spasiocem. Juniori do 13 godinu na plažu odlaze sa pratnjom. 

Ishrana tokom letnjeg kursa na Malti

Doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola služe se u restoranu rezidencije sa odličnim izborom hrane. Doručak se služi između 07:30 i 08:30 ujutru. Radnim danima se služi topli ručak, a subotom i nedeljom lanč paketi. Večera se služi svaki dan u 19:00 časova. Svi obroci variraju iz dana u dan i uključuju dobar izbor salata, testenina, pica, mesa, ribe, voća i deserta/sladoleda.

Cena letnjeg kursa na Malti i šta uključuje

Cena za dvonedeljni kurs je 1990 EUR i uključuje:

  • Rezidencijalni smeštaj u četvorokrevetnog sobi sa sopstvenim kupatilom u Salini Resort 4*
  • Tri obroka dnevno (vikendom za ručak dobija se lanč paket)
  • 15 sati nastave nedeljno
    • Jedna vikend ekskurzija nedeljno (u pratnji osoblja - ukupno dve ekskurzije)
  • Povratni aerodromski transferi 

Prilikom rezervacije plaća se prva rata od 100.000 RSD. Ceo iznos je potrebno izmiriti najkasanije tri nedelje pred polazak.

Šta nije uključeno u cenu:

  • Povratni let do Malte (Wizzair, večernji let)
  • Zdravstveno osiguranje
  • Džeparac

  • Prijava na letnji kurs u Londonu

Prijavite se telefonom na 0615544199 ili mejlom na office@inoedukacija.com, na raspolaganju smo za sva pitanja. 

Prilikom rezervacije plaća se prva rata od 100.000 RSD. Ceo iznos je potrebno izmiriti najkasanije tri nedelje pred polazak.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584