Hult Business School London | Ino edukacija

Hult Business School London


O UNIVERZITETU        

Hult Business School vam nudi osnovne i master poslovne studije,  smešten je na nekim od najuticajnijih svetskih tržišta, uključujući Boston, San Francisko, London, Dubai, Njujork i Šangaj.

Ako se odlučite za Hult Univerzitet studiraćete biznis u centru Londona u gradu sa više sedišta međunarodnih kompanija nego u bilo kom drugom evropskom gradu kog prati dugogodišnja reputacija globalnog trendsetera.

London je oličenje međunarodnog iskustva. Prilike su beskrajne, a na vama je da pronađete svoju avanturu, koje god područje poslovanja vas zanima. LOKACIJA

Kampus u Londonu je savršeno pozicioniran za izgradnju vaše mreže i snalaženja u gradu. Koji nudi dom za više od 350.000 učenika, od kojih su mnogi internacionalni, a sa trećinom stanovništva rođenim u inostranstvu, London je neverovatno raznolik grad koji zadovoljava svaki ukus i način života.

Ako odsedate u nekom od kampusa Hult’sa bićete okruženi nekim od najpoznatijih svetskih znamenitostima i muzeja. To je prilika da istražite raznolikost mode, muzike, umetnosti, filma i sporta po kojima je London poznat.

Najbolji letovi na relaciji Beograd - London su SWISS, Lufthansa, LOT i Turkish Airlines, cena avio karte varira konstantno.


PROGRAMI

Programi koji su dostupni za osnovne studije u Londonu:

  • Bachelor of Business Administration

Programi dostupni za master studije u Londonu:

  • Masters in International Business
  • Masters in International Marketing
  • Global One-Year MBA
  • Part-Time Executive MBA


KAMPUSI

Za osnovne studije bachelor poslovne administracije svoje studente smešta u srcu londonskog kreativnog East Enda, na nekoliko minuta od najbrže rastućeg evropskog čvorišta.

Kamp Aldgate East je inspirativan, moderan prostor, na pešačkoj udaljenosti od Tech Citi-a i u srcu područja poznatog kao londonski kreativni centar. Gde god da krenete po kampusu, okruženi ste najnovijim idejama i najnovijim trendovima - od posla i tehnologije do umetnosti i muzike. Kampus je udaljen samo pet minuta hoda od podzemne stanice Zone 1, Aldgate East, a transportne veze vode vas do svih delova grada.

Kampus za master studije je idealno smešten u centralnom Londonu, između Bloomsburija, gradskog akademskog centra, i Holborna, velikog medijskog središta.


STUDIRAJ NA HULT UNIVERZITETU

Kako biste pohađali neki od programa koje HULT nudi, potrebno je da aplicirate u predstojećem roku za osnovne studije do 15. decembra, za master studije do 19. novembra sa potrebnom dokumentacijom. 

Upis na HULT Univerzitet je direktan preko Ino Edukacije. Ukoliko vas zanima nešto više o studijama u inostranstvu zakažite besplatan sastanak sa Ino mentorom.

 Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584