Modul Univerzitet Beč | Ino edukacija

Modul Univerzitet Beč


Studije u Beču na engleskom jeziku

Modul Univerzitet se smatra vodećim i najvećim internacionalnim univerzitetom u Austriji sa preko 70% studenata koji dolaze iz celog sveta i kampusima u Beču, Dubaiju i programom u Kini.
Ovo je razlog što tokom svoje šetnje kampusom, neretko možete čuti kineski, španski, ali i nama srodne jezike, s obzirom da je kampus u Beču čest izbor studenata EX-YU zemalja.

Duga austrijska tradicija i državna diploma

Modul škola za turizam postoji još od 1908. godine i neguje tradiciju dugu 111 godina, a vlasnik je Privredna komora Beča, koja je najveći provajder privatnog obrazovanja u zemlji.
Škola je akreditovana kao univerzitet 2007. godine, a vrednosti koje podržavaju su održivost, razvoj, inovativnost i osećaj pripadanja zajednici.
Zbog duge tradicije i velikog broja diplomaca, univerzitet je dobro poznat i cenjen među poslodavcima širom zemlje.

Nakon otvaranja kampusa u Dubaiju, MODUL je postao jedini austrijski univerzitet sa kampusom na Srednjem istoku!

U ponudi su osnovne, master, MBA i PhD studije na engleskom jeziku, a oblasti u kojima univerzitet vrši edukaciju jesu menadžment, biznis, turizam i hotelijerstvo.


Ranking i akreditacije

MODUL Univerzitet je broj 1 univerzitet za izučavanje oblasti turizma i hotelijerstva u celoj Austriji!

Univerzitet je potpuno priznat i akreditovan, a akreditacije koje poseduje su:

 • AQ Austria - Agency for Quality Assurance and Accreditation Austria
 • United Nations World Tourism Organisation
 • AMBA (Association of MBAs)

Lokacija

Univerzitet je lociran u Beču, na čuvenom Kahlenberg brdu odakle se pruža pogled na ceo grad.
Fakultet je moderno opremljen, u sklopu zgrade se nalaze učionice, biblioteka, kantina, kao i velika terasa koja gleda na grad, tako da spada i u jednu od glavnih atrakcija Beča.

Beč je godinama proglašavan za najbolji grad na svetu po kvalitetu života i važi za jedan od najbezbednijih gradova, tako da roditelji ne moraju da brinu za vašu bezbednost.
Gradski prevoz je organizovan i regulisan, pa je odlična vest da vam auto nije potreban za funkcionisanje po gradu, ali ukoliko imate kola, u sklopu fakulteta se nalazi i parking.

Sam Beč je pravi studentski grad i nudi mnogo zanimljivog sadržaja. Na raspolaganju su vam brojni muzeji, galerije, pozorišta, kao i restorani, kafići i atrakcije za studente koji  često imaju popuste, tako da ćete pored učenja ispuniti vreme raznim aktivnostima.

Mesečni troškovi iznose od 300 – 500€ u zavisnosti od toga kakav život vodite i koliko trošite na izlaske, što je još jedan od razloga zašto studenti rado biraju Beč za nastavak svog obrazovanja.

Još jedna od prednosti života u ovom gradu je što postoji direktan let Beograd - Beč, a postoje i agencije koje vas voze kombijem direktno od adrese do adrese.

Programi

Studije su na engleskom jeziku i možete završiti Foundation Year - Pripremni program, osnovne studije, master studije, MBA ili doktorske studije.

Osnovne studije traju tri godine, osim jednog četvorogodišnjeg programa. U okviru programa se nalazi i obavezna praksa.

 • International Management
 • Interactive Marketing
 • Entrepreneurship & Governance
 • Event Management
 • Tourism Management
 • Hotel Management
 • Hotel Management & Operations (4 godine)


Master studije traju dve godine u okviru kojih se nalazi i praksa u jednoj od 500 partnerskih kopanija Modul-a, a programi su:

 • Management
 • International Toursim Management
 • Sustainable Development, Management & Policy


Karijerni centar

Modul poseduje svoj karijerni centar koji je na raspolaganju svim studentima i diplomcima i pruža pomoć prilikom pronalaska prakse i posla:

 • izrada CV-ja i dokumentacije potrebne za praksu/posao
 • savetovanje i povezivanje sa preko 500 partnerskih kompanija
 • poseduju sopstvenu platformu JobTeaser i dodatne alate kojima pomažu razvoj studenata

Smeštaj

Modul nema svoju studentsku rezidenciju, ali pomaže studentima prilikom pronalska smeštaja uz partnerstvo sa dve proverene agencije - WIHAST i Base 19.

Na ovaj način možete bukirati svoju sobu direktno preko fakulteta, single soba vam je garantovana ukoliko ispoštujete sve rokove i smeštaji se nalaze u 19-tom i 20-tom distriktu - oba su udaljena 15tak minuta od centra grada.

Naravno, uvek možete samostalno pronaći i rezervisati smeštaj.

 

''Prošlog meseca  je Beč proglašen najboljim gradom  za život, što sam i sama iskusila u poslednjih godinu dana koliko sam već u njemu. Beč je prepun stranaca, tako da se ne osećam strancem. Sve je podređeno studentima, u smislu popusta za gradski saobraćaj, muzeje, restorane, apoteke, organizovanih manifestacija za studente.'' - Tea Manojlović

Cene i stipendije

Cena osnovnih studija za trogodišnje programe je 14700€ godišnje.

Cena master studija je 12200€ godišnje, a programi traju dve godine.

Modul periodično objavljuje poziv za stipendije za master programe, a možete dobiti i umanjenje školarine ranom prijavom preko Ino edukacije - javite se na vreme!

Direktan upis preko Ino Edukacije

Ino edukacija je predstavnik Modul Univerziteta i upis je preko nas direktan, a naše usluge za upis na partnerske univerzitete besplatne - javite nam i zakažite konsultacije.Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584