Studiranje u Španiji


ZAŠTO STUDIRATI U ŠPANIJI?

  • Španija je zemlja mediteranske klime, blagih zima i toplih dugih leta.
  • Španija je razvijena evropska ekonomija i visokog nivoa ljudskih prava i sloboda, kao i socijalne sigurnosti i bezbednosti.
  • Stil života – siesta! Španci su topli i gostoljubivi narod, gde se naši studenti uvek osećaju prijatno i dobrodošli.
  • EU Business School je švajcarski fakultet koji ima svoj kampus u Barseloni, što Vam omogućava da spojite najbolje – švajcarski  kvalitet studiranja i španski kvalitet života.
  • U Španiji su studije dostupne na engleskom i na španskom jeziku, i ima veliki broj sjajnih državnih i privatnih fakulteta.

OPŠTE INFORMACIJE

  • Do Barselone leti low cost kompanija Vueling, koja od aprila do oktobra ima direktan let sa kartom koja je u proseku 70 evra. AirSerbia ima direktne letove u Barselonu i Madrid.
  • Za finansijsku garanciju za studentsku vizu je potrebno prikazati 10000 evra na računu i potvrdu od državnog odabranog lekara da ste zdravi. Viza se dobija za par dana.
  • U Španiji ne postoje nacionalne stipendije, postoje univerzitetske i preko Erasmus programa.

ISKUSTVO SA STUDIJA U ŠPANIJI

Ana Vranješ, Master


U Španiji se osećam prijatno pre svega zbog ljudi koji su jako slični nama, ali moram priznati da me je privukla i prelepa mediteranska klima. Kada sam se konsultovala sa Ana Marijom iz INO agencije i videla da program koji me interesuje postoji u Barseloni, to je bilo to! Upisala sam Master in Marketing program na EU Business School koji traje godinu dana. Predavanja se održavaju svaki dan i traju oko 3h uglavnom uveče, što ostavlja dosta slobodnog vremena u toku dana. Ono što se meni posebno dopada je što je nastava kao i ispiti više praktičnog tipa, u smislu da nema previše učenja ‘napamet’ već se sve svodi na primenu onoga što su profesori ispredavali na razne projekte, eseje i case studies, što je na kraju krajeva najpribližnije budućoj profesiji.

Celo Anino iskustvo pročitajte ovde.STUDIRANJE U ŠPANIJI - UPIS

Ino Edukacija predstavlja nekoliko univerziteta i škola u Španiji, na koje se možete direktno prijaviti preko nas i početi vaše studiranje u Španiji ili kurs već sledećeg semestra!

Za ostale prijave na nepartnerske unvierzitete preuzmite naše usluge: INO usluge 2019

Ino Edukacija pruža punu podršku u prijavi na studentsku vizu i pribavljanju potrebne dokumentacije.

UNIVERZITETI