The American International School Salzburg | Ino edukacija

The American International School Salzburg


The American International School je internacionalna srednja škola koja predstavlja odličnu univertzitetsku pripremu za decu uzrasta imeđu 12 i 18 godina.

O ŠKOLI

Smeštena u jednom od najlepših i kulturno bogatih gradova Zapadne Evrope, u Salzburgu, ova škola ima dugačku tradiciju. Osnovana je 1976 godine i od tada hiljade srednjoškolaca je nakon završetka ove  škole primljeno na neke od najboljih univerziteta sveta. Ono što izdvaja ovu školu je sama struktura časova i dodatnih aktivnosti. Časovi su organizovani u malim grupa do 3 studenta, odlične vannastavne i kulturne aktivnosti i idnividualan  pristup svakom učeniku. Škola  prima do 100 učenika, baš zbog unapređenja ličnih kapaciteta svakog pojedinca i kreiranja jedene intimnije atmosfere gde se svako oseća da je zbrinut.

Takođe, učenici mogu dodatno da osim regularnih časova, pohađaju časove AP- (Advanced Placement-a) u širokom spektru predmeta. AP predstavlja internacionalno priznatu nagradu za studente koji žele da svoje obrzovanje nastave van svoje matične zemlje. Ova diploma zahteva da student pokaže izuzetnost u nekim od ponuđenih programa i predstavlja jedan visok nivo dostignuća. AP Diploma je priznata na više od 4000 univerziteta širom sveta.

Škola obezbeđuje i časove Engelskog jezika, za učenke čiji jezik bi trebalo poboljšati pre samog upisa. U toku školske godine nekoliko dodatnih kurseva engleskoj jezika je dostupno koji uključuju gramatiku, poboljšanje izgovora, povećanje vokabulara i vežbe svakodnevne komunikacije i razumevanja akademskog štiva. Iako je učenik upisan u dodatni program za engleski jezik , on pohađa i redovan uporedo.

Pored ovoga, škola obezbeđuje i letnje škole Engleskog i Nemačkog jezika za decu uzrasta između 12 i 18 godina u kombinaciji sa izletima, sportskim aktivnstima i kulturnim događajima.

CENE I DOKUMENTACIJA

Cena po godini je 33,500 hiljade evra. Više o školarinama, načinu plaćanja kao i šta sve ova cena uključuje pogledajte ovde. Potrebnu dokumentaciju koju je potrebno popuniti možete pronaći ovde.

Kalendar, priručnik o školi i sve druge korisne informacije se nalaze ovde.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584