David Game College London | Ino edukacija

David Game College London


Srednja škola David Game College je poznata škola u Londonu koja ime nosi po svom osnivaču gospodinu David Game, poznatom edukatoru iz Londonu. 


Škola u centru Londona

DG College je donedavno bila samo dnevna škola za đake iz Londona, međutim od 2021. godine postala je boarding škola jer se odmah pored škole izgradila velika rezidencija u saradnji sa London Nest, velikim britanskim provajderom studentskom smeštaja. Pola rezidencije je rezervisano za David Game College, a druga polovina je za studente King's College London, koji se takođe u blizini. Škola je locirana  samom centru Londona, nedaleko od Tower Bridge, pružajući đacima mogućnost da iskuse život u Londonu i da se druže sa decom iz Londona. Ino Edukacija je imala zadovoljstvo i da poseti školu i rezidenciju u aprilu 2022. i imamo veoma pozitivne utiske. 


David Game College - tradicija od 50 godina

David Game College je nezavisna škola i sa sedištem u Tauer Hilu u Londonu. Osnovana je 1974. godine i dalje ima istog direktora, gospodina David Game. Škola se prostire na 5 spratova u velikog, tradicionalnoj zgradi sa puno učionica, sali i pomoćnih prostorija. Koledž je prima studente između 13 i 22 godine. Oko 500 studenata pohađa redovne akademske kurseve svake godine,a u sklopu škole funckioniše i Kensington akademija za engleski jezik. DG College je povezan sa CIFE grupom nezavisnih koledža i promoviše etos optimizma, napornog rada i ambicije da se poboljšaju ocene i upiše na univerzitet po izboru studenta. 67% diplomaca A levels upisuje se na univerzitete Rasel grupe. David Game College je ocenjen kao Izvanredan u svim oblastima u svojoj poslednjoj Ofsted inspekciji. Otvoren je za prijave za sve studente i prilično blagonaklono gledaju na strane studente jer žele da promovišu internacionalnost, pošto su do skoro bili ponajviše škola za đake iz Londona. Ovo je odlična prilika da se ide u školu sa britanskim, lokalnim đacima. Škola ima državnu akreditaciju, po završetku škole dobija se UK državna A levels diploma koja je priznata svuda u svetu. 

Kursevi

Koledž nudi brojne obrazovne kurseve, uključujući: A Levels, GCSEs, University Foundation Programmes, Higher Education, Easter Revision i privatne časove engleskog, ruskog i španskog jezika.

David Game College prati standardni britanski program A levels, i studenti mogu završiti celu srednju školu (4 godine) a mogu početi i od 7.razreda osnovne škole. Moguće je otići i na godinu ili na dve godine.

Predmeti dostupni na GCSE & IGCS:

Subject
GCSE/IGCSE
Board
Code
Arabic***
GCSE
Edexcel
1AA0
Art & Design (Fine Art)
GCSE
AQA
8202
Art & Design (Photography)
GCSE
AQA
8206
Biology
IGCSE
Edexcel
4BI1
Business
IGCSE
Edexcel
4BS1
Chemistry
IGCSE
Edexcel
4CH1
Computer Science 
GCSE
AQA
8520
Economics
IGCSE
Edexcel
4EC1
English Language
IGCSE
Edexcel
4EA1
English as a Second Language
IGCSE
Edexcel
4ES1
English Literature
IGCSE
Edexcel
4ET1
French
IGCSE
Edexcel
4FR1
Further Pure Mathematics 
IGCSE
Edexcel
4PM1
Geography
IGCSE
Edexcel
4GE1
History
IGCSE
Edexcel
4HI1
Mathematics
IGCSE
Edexcel
4MA1
Music*
GCSE
AQA
8271
Physics
IGCSE
Edexcel
4PH1
Russian***
GCSE
Edexcel
1RU0
Spanish
IGCSE
Edexcel
4SP1


Na A levels dostupni su dodatni kursevi, kao i programi ko su fokusirani na nauke, medicinu ili umetnost, i to se dodatno ne naplaćuje. David Game College je ponosan što je veoma akademski jak i u nauci i u umetnosti. Škola je dobro opremljena sa različitim učionicama, laboratorijama za nauke, pozornicama i salom za jogu i pilates u podrumu. Na prizemlju se nalazi kantina gde se služe sendviči, grickalice i kuvani obroci. 

Aktivnosti

Posle časova studenti se mogu baviti različitim aktivnostima: joga, pilates, teretana, mačevanje, jahanje, plivanje, grupni sportovi... Neki sportovi odvijaju se u školi, a neki sportovi odvijaju se u sportskim kompleksima u blizini škole. Kako se nalazi na centralnoj lokaciji, David Game College koristi različitie raspoložive sadržaje u svojoj blizini u Londonu. U podrumu škole nalazi se sportska sala gde studenti mogu da pohađaju grupne treninge: joga, samba i mačevanje.

Smeštaj i bezbednost

Rezidencija se nalazi odmah pored škole. Svaki student ima svoju jednokreventu sobu sa sopstvenim kupatilom, i sve je potpuno novo. U sobi se nalazi krevet, ormar, police, radni sto, kupatilo i mala ostava. Svakih 6 soba ima sopstveni hodnik i deli jednu kuhinju i trpezariju, gde studenti mogu da spreme svoj obrok ili da čuvaju svoju hranu i druge namirnice. Kuhinja i je mesto gde studenti mogu i da se druže i da organizuju zajedničke večere. Na svakom spratu žive negotavelji koji se bave bezbednošću i psihičkim razvojem dece. Svakog dana deca moraju da su do 21-22h najkasnije u rezidenciji (zavisno od dana i uzrasta), svetla u hodnicima se gase u 23h i svi idu na spavanje. Dečaci i devojčice su razdvojeni po spratovima, i cela zgrada ima svoj odvojen ulaz samo za đake David Game College. U svim hodnicima su kamere, na ulazu je recepcija i o tome ko ulazi i izlazi se veoma vodi računa, kao i o celoj bezbednosti.
Common room - soba za zajedničko druženje

Na vrhu rezidencije nalazi se velika soba za druženje, sa kompjuterima i bioskopskim platnom, sofama i mestima za učenje. 
Školarina i stipendije

Ukoliko se prijavljujete preko Ino Edukacije, važi EU školarina koja iznosi 23500 GBP po godini. Boarding se plaća dodatno.

Prijave

Rok za prijavu je 1.jul, a ukoliko ostane slobondnih mesta rok je 30.avgust.


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584