EF Academy - International Boarding Schools | Ino edukacija

EF Academy - International Boarding Schools


EF Academy International Boarding Schools: Putovanje ka Uspehu

Dobrodošli na EF Academy, svetlu tačku obrazovanja i ličnog razvoja. Naša internacionalna internatska škola postavlja standarde u oblasti obrazovanja već više od pola veka, pružajući mladima priliku da rastu, uče i ostvaruju svoje najveće ambicije.Najbolje od Dva Sveta - Izvanredni Nastavnici, Lična Pažnja


EF Academy se ponosi time što spaja najbolje od dva sveta: internacionalno obrazovanje i internatski život. Mreža škola širom sveta omogućava vam da steknete ne samo svetski priznate kvalifikacije, već i iskustvo različitih kultura i jezika. Naši učenici dolaze iz svih krajeva planete, stvarajući jedinstvenu i inspirativnu atmosferu za učenje.

Ključ uspeha naše škole su naši predani i stručni nastavnici. Svaki čas se temeljno priprema kako bismo vam omogućili najbolje moguće obrazovno iskustvo. Naš pristup ličnom učenju znači da svaki učenik ima priliku da ostvari svoj puni potencijal, uz podršku nastavnika i mentorskog tima.

Inovativan Program

Njihov program se kontinuirano prilagođava izazovima i promenama u savremenom svetu. Obezbeđu visok nivo akademskih izazova, ali takođe i naglašavaju razvoj veština poput kritičkog razmišljanja, komunikacije i liderstva. Bez obzira na to koji put obrazovanja želite da sledite, EF vam nudimo priliku da to postignete.Inspirativno Okruženje

EF Academy se nalazi na prelepim lokacijama širom sveta, omogućavajući vam da učite u inspirativnom i sigurnom okruženju. Naši internati su opremljeni modernim sadržajima, a učenici imaju pristup mnogim vanškolskim aktivnostima koje unapređuju njihovu kreativnost, sportske veštine i društvenu interakciju. EF Academy ponosno predstavlja svoje kampuse u Pasadeni, Njujorku i Oksfordu, mesta gde se oblikuje budućnost mladih lidera iz celog sveta. Ovi kampusi predstavljaju vrhunac obrazovanja, inspiracije i internacionalnog iskustva.

  • Pasadena: Most ka Umetnosti i Naučnim Dometima

Kampus u Pasadeni smestio se u srcu Kalifornije, poznate po svojoj bogatoj kulturnoj sceni i tehnološkim inovacijama. EF Academy Pasadena nudi učenicima priliku da istražuju svet umetnosti i nauke u inspirativnom okruženju. Ovde se spaja kreativnost i akademski izazovi, a učenici se mogu posvetiti svojim strastima i ostvariti svoj puni potencijal.

  • Njujork: Epicentar Globalnih Mogućnosti

Kampus u Njujorku smesti se u srcu jednog od najuzbudljivijih gradova na svetu. EF Academy Njujork pruža učenicima pristup ne samo vrhunskim akademskim resursima, već i bogatoj kulturi, poslovnom svetu i umetničkim izazovima. Ovde se stvaraju budući lideri koji su spremni da se suoče s globalnim izazovima.

  • Oksford: Tradicija i Akademski Sjaj

Kampus u Oksfordu predstavlja spoj tradicije i akademskog sjaja. Smestivši se u jednom od najcenjenijih univerzitetskih gradova na svetu, EF Academy Oksford omogućava učenicima da osete duh ove prestižne institucije. Ovde se podstiče kritičko razmišljanje, istraživanje i razvoj veština koje će im pomoći da se izdvoje u globalnom okruženju.

Svaki od ovih kampusa predstavlja jedinstveno iskustvo, ali zajedno čine globalnu mrežu koja omogućava učenicima da se povežu sa vršnjacima iz celog sveta, razvijaju razumevanje različitih kultura i jezika, i pripreme se za uspešnu budućnost. EF Academy kampusi su mesta gde se rađaju ideje, prijateljstva i lideri koji će oblikovati svet.
Pasadena
Oxford
New York

Putovanje ka Sopstvenom Uspehu - Programi

Na EF Academy, veruju da je obrazovanje više od samih ocjena. To je putovanje ka sopstvenom uspehu, otkrivanje vaših strasti i oblikovanje vaše budućnosti. Bez obzira na to kakve su vaše ambicije, oni su tu da vam pruže podršku i resurse da ostvarite svoje snove.

  • Pasadena, California -> US High School Diploma Grade 9-12, and AP (Advanced Placements) courses

    New York -> US High School Diploma G9-12, IB Diploma G11-12

    Oxford, UK -> A-Levels G11-12, IB Diploma G11-12


Školarine i uslovi

Cena boarding i tuition fees za Ameriku su 70000 dolara, a u Engleskoj 50000 funti. 

Celu brošuru preuzmite ovde. Iznose školarine i pregled informacija preuzmite ovde.

Pravljenje Razlike u Svetu

Njihovi bivši učenici su postigli neverovatne uspehe u različitim oblastima, od poslovanja do nauke, umetnosti i politike. Svi oni dele zajedničku nit - obrazovanje koje su stekli u EF Academy ih je pripremilo da prave razliku u svetu.

Spremni su da započnete svoje putovanje ka uspehu? Pridružite se EF Academy i budite deo globalne zajednice učenika koji inspirišu i postižu izvanredne stvari. Njihova budućnost počinje ovde. Zakažite besplatne konsultacije sa Ino Edukacijom.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584