ESEI International Business School Barcelona | Ino edukacija

ESEI International Business School Barcelona


ESEI International Business School u Barseloni nudi širok spektar osnovnih, postdiplomskih, profesionalnih i jezičkih programa. ESEI razvija programe koji zadovoljavaju globalne zahteve industrije, dajući studentima konkurentsku prednost kada diplomiraju. ESEI je fakultet fokusiran na biznis, turizam, humanističke nauke i digitalni marketing gde se sva predavanja održavaju na engleskom jeziku.


Osnovana 1989. godine, ESEI Barcelona je bila vođena svojom strasti za pružanje dobro zaokruženog, međunarodno fokusiranog obrazovanja koje kombinuje akademsku izvrsnost u poslovnim studijama sa humanističkim vrednostima za razvoj karaktera svojih učenika. ESEI primjenjuje individualizirani način podučavanja u multikulturalnoj sredini. Učenici ne samo da uče od svojih nastavnika, već i jedni od drugih. Više od 60% ESEI studenata razvija svoje karijere unutar multinacionalnih organizacija.

PROFESORI I NASTAVA

Fakultet i osoblje čine istraživači i stručnjaci iz više od 20 različitih nacionalnosti koji imaju široku akademsku, nastavnu i profesionalnu pozadinu u nekoliko industrija i sektora stručnosti. Nastava se redovno prati od strane akademskog osoblja, a povratne informacije se izvode dva puta po semestru. Stopa zadovoljstva studenata je izuzetno visoka i stalno se poboljšava. Profesori nisu samo stručnjaci u svojoj oblasti, već su i posvećeni cjeloživotnom pedagoškom razvoju, a zadovoljstvo studenata izuzetno je visoko i stalno se poboljšava!

OSNOVNE STUDIJE

  • Bachelor (Hons) of Business Administration

Studije su na engleskom jeziku, traju 3 godine i predavanja su u popodnevnim časovima, te studenti mogu da imaju studentski posao prepodne. Školarina je 10700 evra po godini. Studije počinju u oktobru i januaru

  • Specializations: Marketing Management, Global Business Management, Hospitality Management


MASTER STUDIJE

Master studije traju godinu dana i predavanja su u popodnevnim časovima, te studenti mogu ga imaju studentski ili full time posao do 17h. ESEI ima specijalizovane Master programe u biznisu i digitalnom biznisu, marketingu i komunikacija.

  • Master in Digital Marketing – školarina 9300 evra, studije počinju u okt.
  • Master in Business Management – školarina 9300 evra, studije počinju u okt. i feb.
  • Master in Marketing and Communication – školarina 9300 evra, studije počinju u okt. i feb.
  • Master in International Relations & International Business – školarina 9300 evra, studije počinju u okt. i feb.
  • Master in Tourism & Hospitality Management – školarina 9300 evra, studije počinju u okt. i feb.
  • Master in Digital Entrepreneurship – školarina 7900 evra, studije počinju u okt. i feb.
  • Two-year Specialised MBA: One-year Master + One-year Experiential Track

PRIJAVA NA STUDIJE

Prijava preko Ino agencije je direktna i besplatna. Potrebna je standardna dokumentacija. Upis je otvoren do 1.jula i do 1.januara, ukoliko grupe nisu već popunjene pa je bolje prijaviti se ranije.

Ukoliko nemate sertifikat jezika, možete da radite ESEI online English test kod nas u agenciji.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584