EU Business School Minhen | Ino edukacija

EU Business School Minhen


Švajcarske vrednosti, međunarodni način razmišljanja i pragmatični pristup – u centru biznisa Evrope! Minhen je br.1 grad za biznis Evrope, sedište stotina kompanija i pravo mesto da počnete svoju globalnu karijeru!

EU Business School 

Osnovana 1973. godine, EU Business School je međunarodna, profesionalno akreditovana biznis škola (univerzitet) sa kampusima u Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu. Pružaju dinamičnu nastava u malih grupama na engleskom jeziku, sa najboljim kurikulumom iz severnoameričkih i evropskog akademskog programa. Naš pragmatični pristup poslovnom obrazovanju priprema studente za karijeru u današnjem svetu koji se brzo razvija i globalizuje poslovni svet. EU nudi fondacije, bachelor’s, master’s (MBA) i doktorske programe, sa fokusom na poslovnu administraciju, komunikaciju, upravljanje turizmom, međunarodne odnose, sportski menadžment, upravljanje digitalnim medijima, međunarodno poslovanje, marketing, finansije, upravljanje preduzećima i ljudskim resursima.

EU Minhen Kampus

Zemlja: Nemačka
Adresa: Theresienhohe 28, 80339 Minhen, Nemačka
Sajt: http://eumunich.com
Smešten u centru grada
Broj studenata: oko 500
Studije: na engleskom jeziku

EU-Minhenski kampus je centralno smešten u Theresienhohe-u, preko puta istorijskog i živog sajma Theresienviese, gde se nalazi najveći svetski sajam Oktoberfest. Minhen je ekonomsi epicentar Nemačke i EU svake godine školuje buduće menadžere za evropske kompanije. Studenti redovno prisustvuju industrijskim posetama globalnim preduzećima kao što su BMV, Siemens, Paulaner, Coca-Cola, MAN Trucks, Audi i Porsche. Gradska zgrada EU u Minhenu sastoji se od najsavremenijih učionica sa prozorima od poda do plafona koji koriste prirodno svjetlo. Wi-Fi pristup je dostupan u kampusu, a svaka učionica ima SMARTBoard i visokotehnološki zvučni sistem.

Karijerni centar i zapošljavanje

Odeljenje za karijere u EU nudi pomoć i savete studentima i diplomcima koji traže praksu i opcije za zapošljavanje. EZ alumni mreža broji 26.000 članova i predstavlja preko 100 nacionalnosti koja svojim studentima pruža široku mrežu kontakata širom sveta po završetku studija. Minhen je grad sa hiljadu međunarodnih firmi, među kojima su Siemens, Texas Instruments, Lufthansa, BMW, Audi i mnoge druge. Potražanja za kadrovima je ogromna i ponuda poslova je na visokom nivou.

Rangiranje

EU Business School je među najboljima. Programi unutar naše mreže su dosledno istaknuti u vrhu nivoa globalnog i evropskog ranga.

  • Online MBA je rangiran 14. na svetu po QS Top MBA (2017)
  • 100/100 za raznolikost studenata od QS Top MBA (2017)
  • 96/100 za kvalitet studenata od strane QS Top MBA (2017)
  • Online MBA rangiran je kao globalni broj jedan i kampus za MBA na prvom mestu od strane CEO Magazine (2017)
  • Pozicioniran u top 20 poslovnih škola časopisa China Economic Reviev
  • Šesta najbolja poslovna škola za studentkinje prema magazinu Capital
  • Rangiran na vrhu za globalne i evropske MBA programe CEO Magazine
  • Rangiran na petom mestu u QS MBA vodiču po povraćaju investicije i povećanju plate nakon studija u Evropi

 

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584