Florida Polytechnic University - Florida Poly | Ino edukacija

Florida Polytechnic University - Florida Poly


Smešten na Floridi - odredište broj 1 za studente! Lepo vreme, plaže, razvijena ekonomija, udoban život!

Državni univerzitet

Ranije je bila podružnica Univerziteta Južne Floride, ali je osnovana kao poseban nezavisnki univerzitet u 2012, sa ciljem da se fokusiraju samo na tehničke smerove i daju studentima neprevaziđeni kvalitet školovanja.

Usredsređen samo na Science, technology, engineering, and mathematics (STEM) predmete, odnosno tehničke i IT predmete - programi koji omogućavaju studentima da učestvuju u CPT (rad tokom studija) i OPT - ostaju u SAD do tri godine da bi radili posle studija.

Stopa zaposlenosti od 99% - brojni sajmovi i forumi za potencijalne poslodavce i investitore (mnoge kompanije dolaze u FPU da zaposle do 70% svog osoblja).

Mogućnost stažiranja - partneri uključuju Microsoft, Cisco, Harris, Mosaic - prošle godine je naš student bio pripravnički staž u NASA-i

Prelep kampus

Kada je osnovan, Vlada Floride je želela da napravi kampus koji ostavlja bez daha, i u tome su uspeli!

Potpuno inovativni kampus Phoenix idealno dizajniran za predmete iz oblasti računarske nauke, IT, velikih podataka, ciber sigurnosti, inženjerstva. Florida Poly ima kampus površine 6 hektara. Univerzitetska zgrada za inovacije, nauku i tehnologiju (ICT), koju je projektovao arhitekta Santiago Calatrava, dom je 3D štamparije, laboratorije za sajber igre i medije, laboratorija za sajer bezbednost, laboratorija za robotiku i laboratorija sa velikim podacima. [7] Pored toga, Florida Poly je prvi univerzitet čiji je biblioteka u kampusu potpuno digitalna. 


Školarine i stipendije

Školarina za američke uslove nije visoka, i cena je oko 20000 dolara. Za bolje kandidate dostupne su stipendije. 


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584