Global Business School Barcelona | Ino edukacija

Global Business School Barcelona


Opšte o fakultetu

GBSB je akreditovan privatni univerzitet u Barseloni, koji edukuje mlade sa ciljem da ih pripremi za karijere u biznis sektoru internacionalnih firmi i kompanija. Osnovan je usled tržišne potrebe za školom biznisa koja će ponuditi potpuno novi model učenja zasnovan na znanjima i veštinama koje su neophodne da bi se opstalo u modernom svetu.

Studenti se nalaze u internacionalnom okruženju i organizuju različite projekte, studije slučaja i prezentacije koje im pomažu da se upoznaju, sarađuju i nauče. Podržava se znanje više jezika – nastava je na engleskom jeziku, a studentima su u ponudi časovi španskog, kineskog i ruskog jezika. Kako svet napreduje, tako se i biznis model menja, pa mu se nastavni plan prilagođava svake godine. Fokus je na inovativnosti i kompanije to prepoznaju. Ovo je jedan od retkih fakulteta koji se bavi programom “Sačuvaj planetu” i pokazuje studentima kako da njihova znanja i ideje za razvoj kompanija prilagode dobrobiti planete, čemu sve više kompanija teži i zato su diplomci ove ustanove na vrednosti.Karijerni centar

GBSB je još od osnivanja povezan sa velikim kompanijama koje rade u industriji. Cilj je obrazovati mlade profesionalce u delovima gde je industrija slaba i na taj način ispuniti potrebe industrije. Iako kompanije dolaze same na kampus u potrazi za adekvatnim kadrom, karijerni centar je tu da vam bude podrška u svakom koraku u pronalasku posla i pripremi za intervjue. Neke od kompanija sa kojima GBSB sarađuje jesu Deloitte, Philips, Ford, Deutsch bank, Loreal, Wal Mart, Vodafon, Hilton i drugi.


Lokacija

GBSB je lociran u prelepoj Barseloni, a postoji i kampus u Madridu. Lepo vreme, blizina mora i život u metropoli su samo neki od razloga zašto studenti iz celog sveta dolaze na studije baš ovde.  Barselonu krasi prelepa arhitektura, ukusna hrana, noćni život i opuštena  atmosfera – znate da nećete pogrešiti. Ljudi su slični našem mentalitetu, srdačni i ljubazni, tako da ćete se lako prilagoditi.

Kampus se nalazi u najlepšem delu grada, na samo sedam minuta od glavnog trga Plaza Catalunya. Zgrada je moderna, građena specijalno za fakultet kako bi imala sve što je potrebno za efikasno i prijatno učenje. Pored standardnih učionica, kampus se sastoji i od čitaonice koja je ispunjena kompjuterima i mestima za učenje, kao i od prostorija za timske projekte. U bašti fakulteta se odvija veći deo aktivnosti i studenti je rado koriste za odmor i opuštanje.

Beograd i Barselona su povezani avio prevozom, a karte lako možete pronaći putem interneta.


Programi i cene

Nastava je isključivo na engleskom jeziku, a postoji opcija dvojne diplome u saradnji sa Swiss UMEF University.

Osnovne studije traju tri godine, a programi su:

 1. Global Communication
 2. Global Management
 3. Global Marketing
 4. Global Entrepreneurship

Cena programa je 9 900 eura godišnje.

Master studije traju godinu dana, a programi su:

 1. MA in Tourism and Hospitality Management
 2. MA in Communications and Future Marketing
 3. MA in Fashion and Luxury Business Management
 4. MA in Business Inovation

Cena je oko 6 450 eura godišnje, zavisno od programa.

 1. MSc of Finance
 2. MSc in Marketing Management
 3. MSc in International Business Management
 4. MSc in Entrepreneurship
 5. MSc in Operations and Supply Chain Management
 6. MSc in Digital Business Madrid

Cena programa je oko 14 600 eura godišnje.

MBA programi traju godinu dana, cena je oko 16 200 eura.

Ukoliko niste sigurni u svoje znanje engleskog jezika fakultet organizuje program pripreme jezika.


Upis

Prijava i upis su preko Ino Agencije direktni, slanje je besplatno. Javite nam se za više informacija.Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584