Hoosac School New York | Ino edukacija

Hoosac School New York


Boarding škola u državi Njujork

Hoosac srednja škola je boarding škola sa tradicijom, osnovana 1889. godine u Hoosick-u, u državi Njujorku. Nalazi se na tri sata kolima od grada Njujorka.

Škola postoji preko 100 godina i ima učenike od VIII do XII razreda. Nastavni kadar je fokusiran na sve učenike podjednako i škola je prepoznata kao odlična priprema za američke koledže. Radi se na kompletnom razvoju i napretku učenika kroz kvalitetno obrazovanje, ali i sport i društveni život, što je sve obezbeđeno kao deo školske zajednice. U okviru Hoosac-a je i internacionalna sportska akademija, sa brojnim nagradama sa takmičenja i izuzetnim uspesima mladih sportista. Učenicima su u okviru škole obezbeđeni smeštaj i hrana.

Visoko rangirana srednja škola

Hoosac je jedna od najboljih privatnih srednjih škola u Njujorku, čemu svedoči tradicija postojanja duga 130 godina, ali i visoki ranking na kojem se nalazi:

  • 6 mesto od 489 škola za diverzitet studenata
  • 5 mesto od ukupno 26 za najbolju boarding školu u Njujorku
  • 5 mesto od 42 za najbolju hrišćansku školu u Njujorku

Škola može da se pohvali i pozitivnom statistikom što se tiče broja upisanih učenika na najprestižnije top univerzitete u Americi i Evropi. 


Školarina i stipendija preko Ino Edukacije

Školarina na godišnjem nivou iznosi 60 000$, ali imamo odličnu vest za sve zainteresovane učenike – prijavom preko Ino Edukacije ostvarujete umanjenje školarine od 60% i ona iznosi 25 000$!


Priprema za studije

U Americi vlada veliki optimizam i vera u uspeh svakog učenika. Smatra se da su svi učenici različiti na svoj način i samim tim usvajaju znanje na različite načine. Iz tog razloga škola je osmislila različite stilove edukovanja. Utvrđuju se akademske potrebe svakog učenika ponaosob i na osnovu toga se kreira iskustvo koje će upotpuniti te potrebe. Na ovaj način svaki učenik postiže svoj pun potencijal, uživa u procesu učenja i ostvaruje vrhunske rezultate. Škola se izuzetno ponosi i svojim SUCCESS programom za decu sa poteškoćama u učenju, koji je kreiran jer smatraju da svako može ostvariti vrhunske rezultate kada mu se pruži adekvatna podrška i odgovarajuća sredstva. Hoosac škola je mesto gde student može veoma da unapredi svoje kompetencije, dobro pripremi SAT i upiše odličan američki univerzitet sa stipendijom!

Internacionalna sportska akademija

Sportska akademija pruža najbolje od oba sveta: kvalitetno obrazovanje i usavršavanje u sportu.

Internacionalna sportska akademija za košarku je jedinstvena prilika da učenici koji su aktivni sportisti budu u okruženju vrhunske košarke, od treninga prilagođenom profesionalnim sportistima do igranja košarke na državim takmičenjima vrhunskih liga.

Kako bi ostvarili svoj pun potencijal, pored treninga, instistira se i na dobrom akademskom uspehu.

Ova akademija kroz svoj internacionalni aspekt teži da okupi najbolje učenike sportiste na svetu i pruži im mogućnost da ostvare uspeh na većem nivou!

Kako izgleda dan studenta koji redovno trenira u Hoosac školi?

  • 05:45h – buđenje
  • 06:00 – 08:00h – trening
  • 08:00 – 09:00h – tuširanje i doručak
  • 09:30 – 14:30h – škola
  • 15h – ručak i odmor
  • 19:00 – 21:00h – trening
  • 21:30h – večera

*užina i voće su dostupni tokom celog dana

Kako se prijavljuje za Hoosac?

Prijava se vrši direktno preko Ino Edukacije, i u procesu je potreban SAT test i postoji i intervju. SAT pripreme možete uraditi u Ino Edukaciji. 

Kontaktirajte nas na 0615544199

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584