Studiranje u Švajcarskoj - Ino Edukacija

Studiranje u Švajcarskoj


OPŠTE INFORMACIJE O ŠVAJCARSKOJ

Švajcarska se uvek nalazi u vrhu lista zemlja po kvalitetu života, visokog životnog standardna, bezbednosti i životnoj sredini, te ne čudi da mnogi studenti biraju upravo Švajcarsku za svoje studije. Švajcarska ima 8.5 miliona stanovnika, veoma je decentralizovana i svaki deo Švajcarske je interesantnan. U istočnom delu Švajcarske govori se nemački jezik, u zapadnom delu i oko Ženevskog jezera govori se francuski jezik, a na jugo-istoku, ka Italiji, govori se italijanski jezik. Ovo daje priliku studentima da tokom studija nauče i različite jezike. Švajcarska je je jedna od onih zemalja gde elite celog sveta šalju svoju decu na studije, te ako odaberete Švajcarsku, sigurno možete da računate na umrežavanje sa kvalitetnim mladim ljudima sa svih meridijana.

STUDIRANJE U ŠVAJCARSKOJ

Osnovne studije u Švajcarskoj traju tri godine, a Master studije jednu, jednu i po ili dve godine, zavisno od Univerziteta.

  • Na državnim univerzitetima osnovne studije su na francuskom ili nemačkom jeziku, dok na Master studijama postoji ponuda programa na engleskom jeziku. Na privatnim univerzitetima svi studijski programi su najčešće na engleskom jeziku. Švajcarska ima veliku ponudu privatnih prestižnih univerziteta, od kojih su mnogi orijentisani na biznis, turizam i hotelijerstvo. Švajcarska diploma iz hospitality schools odnosno hotelijerskih fakulteta je prepoznata kao broj 1 u celom svetu.


STUDIJE HOTELIJERSTVA U ŠVAJCARSKOJ

Razlog zašto su švajcarske studije ugostiteljstva, turizma i hotelijerstva toliko prepoznate zato što kombinuju akademsko obrazovanje, radno iskustvo iz švajcarskih hotela, školu manira i život u glamuroznom okruženju švajcarskih dvoraca i hotela. Sve hotelijerske škole nude programe gde studenti jedan semestar studiraju a jedan semestar rade u švajcarskim hotelima i drugim ugostiteljskim objektima, za šta su plaćeni bar 2000 franaka mesečno, te studenti tokom studija i zarade! 

Kako da odaberete idealnu hospitality school za sebe?


UPIS

Ino Edukacija predstavlja nekoliko univerziteta i škola u Švajcarskoj, na koje se možete direktno prijaviti preko nas i početi vaše studije i kurs već sledećeg semestra!

Ino Edukacija pruža punu podršku u prijavi na studentsku vizu i pribavljanje potrebne dokumentacije.


UNIVERZITETI U ŠVAJCARSKOJ

Ukoliko vas interesuju studije u Švajcarskoj, kontaktirajte nas putem telefona na +381615544199, putem mejla na office@inoedukacija.com ili putem formulara na dnu sajta.Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584