London South Bank University osvaja nagradu za najviše zaposlenih diplomaca!

London South Bank University osvaja nagradu za najviše zaposlenih diplomaca!

London South Bank University (LSBU) je univerzitet koji ima tradiciju dugu preko 100 godina, a posebno se ističu programi iz oblasti preduzetništva. Nalazi se na samo nekoliko minuta od Big Bena i Vestminsterske palate i nudi fantastične uslove za studiranje.

DVOSTRUKA NAGRADA ZA ZAPOSLENOST DIPLOMACA


Ove godine je LSBU, drugi put zaredom, osvojio nagradu za univerzitet sa najvećim brojem zaposlenih diplomaca. Sa ovom nagradom je postao prvi britanski univerzitet koji je dvaput osvojio nagradu za zaposlenost diplomaca i  na taj način dospeo među top 4 univerziteta prema mogućnostima za zapošljavanje. Skoro 89% diplomaca sa LSBU nastavlja dalje školovanje na graduate nivou ili pronalazi posao u roku od 6 meseci.

ODLIČNI USLOVI ZA ZAPOŠLJAVANJE

LSBU je još jednom potvrdio da važi za jednu od najprestižnijih institucija visokog obrazovanja u Velikoj Britaniji. Njihovi diplomci imaju odlične početne plate za visoko kvalifikovane poslove (oko 26 000 funti), koje ujedno važe za najviše plate u zemlji. Upravo to predstavlja još jedan razlog zbog kojeg studenti biraju London South Bank.

Univerzitet ima zavidan rekord na tržištu diplomskih poslova. Skoro 7.000 studenata – svaki treći student osnovnih studija – sponzorišu partnerski poslodavci i univerzitet je uspostavio odnose sa preko 1.000 poslodavaca.



LSBU čvrsto veruje da bi visoko obrazovanje trebalo da obezbedi dobar posao nakon studija. Zato ima preko 1.000 partnera koji im pomažu u ostvarivanju te ambicije.


London South Bank je jedan od prvih univerziteta koji je usvojio novi studijski koncept, apprenticeships. Ovaj vid studija podržava visoko obrazovanje uz rad u nekoj kompaniji, tako da studenti već tokom studija mogu steći praktično iskustvo. Zato univerzitet radi na sklapanju partnerstva sa brojnim kompanijama.

Ako vas zanimaju studije u inostranstvu posetite Study Abroad. Fair Belgrade / Sajam školovanja i stipendija u inostranstvu, 27. oktobra 12-19h u hotelu Hiltonu.

Ulaz je besplatan, a možete se prijaviti putem forme ispod teksta.