Posetili smo partnerski univerzitet IUBH u Berlinu!

Posetili smo partnerski univerzitet IUBH u Berlinu!

Ino tim je otputovao u Berlin i tom prilikom posetio jedan od kampusa partnerskog univerziteta IUBH School of Business and Management Berlin

IUBH škola za biznis i menadžment je jedan od vodećih privatnih univerziteta u Nemačkoj. Priprema  studenata za međunarodnu karijeru u upravljanju uslugama odvija se u tri kampa: Bad Honnef, Bad Reichenhall i Berlin. Studije su na engleskom jeziku, a IUBH obezbeđuje besplatno učenje nemačkog, što se preporučuje i ohrabruje od strane profesora.

IUBH Berlin (1)
IUBH Berlin (2)


Naša direktorka, Ana Marija Marinković, imala je priliku da poseti kampus koji se nalazi u samom centru Berlina i održi sastanak sa predstavnikom univerziteta, Paul Araque Gaelanom. Razgovarali su o našim studentima, programima, upisu, zajedničkoj saradnji i daljim planovima.

Univerzitet IUBH studente podstiče i uči kako da se prilagode poslovnom okruženju i primene svoja znanja za rešavanje stvarnih problema. Služba karijernog centra je tu da podrži studente i nalazi im prakse do čak 4 puta u toku studija, a 80% pronađenih praksi je plaćeno.

 

IUBH Berlin (1)

Bachelor programi

Master programi

Saznajte više informacija o programima, cenama i prijavi – ovde.

Ukoliko vas interesuju studije na IUBH Univerzitetu pošaljite nam besplatan upit