Prijavite se na zimske i letnje škole EU Business School u Minhenu i Barseloni

Prijavite se na zimske i letnje škole EU Business School u Minhenu i Barseloni

EU Business School (EU) je međunarodna, akreditovana biznis škola koja ima 4 kampusa u Evropi – Barselona, Ženeva, Montro i Minhen. Cilj univerziteta jeste da pripremi studente za dinamičan poslovni svet koji ih čeka u budućnosti, a ono što ga izdvaja jeste to što otvara svoja vrata i studentima koji nisu sa EU, kako bi stekli nova znanja kroz njihove zimske i letnje biznis škole.

ZIMSKA ŠKOLA NA EU BUSINESS SCHOOL U MINHENU


EUBS zimska škola je namenjena studentima i srednjoškolcima završnih godina i mladim profesionalcima koji su zainteresovani za biznis i razmišljaju o upisivanju studija na tu temu. Svi kursevi su na engleskom i predaju visokokvalifikovani profesori i poslovni lideri u skladu na najnovijim programima.

Program je sačinjen od predavanja, radionica i poseta kompaniji, a pored toga studenti imaju slobodno popodne za obilaske i druženja. Kurs traje od 6 – 19. januara 2019. godine, a ukoliko se prijavite do 31. oktobra imate popust, pa cena iznosi 1700€, nakon toga je regularna cena 1900€.

Studenti će imati priliku da steknu nova znanja i razviju nove veštine, ali pored toga će se družiti sa mladima iz celog sveta dok uživaju na zimskom raspustu u nemačkoj ekonomskoj prestonici.

LETNJE ŠKOLE NA EU BUSINESS SCHOOL U BARSELONI


EU organizuje dve vrste letnjih škola na svom kampusu u Barseloni:

1. EU International Summer School je namenjen srednjoškolcima (16-18 god) koji nameravaju da se upišu na biznis studije. Program traje 3 nedelje i idealan je za upoznavanje sa onim što ih očekuje na studijama. Uz prepodnevna predavanja su organizovane brojne vannastavne aktivnosti tako da đaci mogu da uživaju u čarima metropole poput Barselone.

Ukoliko se prijavite do 31. marta 2019. cena kursa iznosi 3000€, dok za kasnije prijave iznosi 3200€.

2. EU Business Summer School se odnosi na studente i diplomce koji žele da nastave sa profesionalnim usavršavanjem ili oni koji žele da započnu svoj biznis. Ovaj kurs predstavlja izvrsnu priliku da unapredite svoje veštine učeći od poslovnih lidera i upotpunite svoj CV sa dodatnim aktivnostima top evropskih univerziteta. Uz to, imaćete priliku da uživate u najuzbudljivijem mediteranskom gradu tokom leta sa novim prijateljima iz celog sveta!

Cene variraju od 1900€ do 6300€ u zavisnosti od trajanja kursa (2-8 nedelja), ali svakako važi popust u iznosu od 200€ za sve prijave do 31. marta 2019.

Ako ste zainteresovani za zimske i letnje škole na EU Business School, možete nam poslati besplatan upit.