Univerzitet Ca’ Foscari iz Venecije na listi najboljih svetskih univerziteta!

Univerzitet Ca’ Foscari iz Venecije na listi najboljih svetskih univerziteta!

Ca’ Foscari predstavlja prvi univerzitet za biznis i u Italiji koji ima jako dugu tradiciju, s obzirom da je osnovan čak 1868. godine. Nudi veliki broj programa na engleskom jeziku po pristupačnim cenama, a pored toga je jedan od omiljenih univerziteta internacionalnih studenata.

MEĐU NAJBOLJIMA U OBLASTI DRUŠTVENIH NAUKA


Prema QS World University Rankings by subject, 2018, Ca ‘Foscari nastavlja da poboljšava plasman na rang listama svetskih univerziteta. Univerzitet je postigao značajni skok na QS Ranking listi u oblasti umetnosti i humanističkih nauka gde zauzima 126. mesto na svetu, skočivši za 76 mesta ka vrhu liste.

Sa novim plasmanom, univerzitet je ponovo dospeo među prvih 150 univerziteta iz oblasti jezika i sada je među 200 najboljih svetskih univerziteta iz oblasti istorije.

KVALITETNI PROGRAMI IZ EKONOMIJE  I IT-JA

Ca’ Foscari, pored društvenih nauka, takođe poboljšava svoje rezultate i u menadžmentu, plasirajući se sa 401. na 323. mesto. na listi svetskih univerziteta. U kategoriji ekonomija još jednom se ovaj univerzitet svrstava među 250 najboljih univerziteta širom sveta, što svedoči odličnom kvalitetu studija koje pružaju studentima.

Ove godine, IT smer omogućio je da se Ca’ Foscari po prvi put uvrsti na rang liste iz oblasti kompjuterskih nauka, stavljajući ovaj univerzitet među top 401-450 univerzitetskih programa.

Univerzitet Ca’ Foscari je jedan od izlagača na Study Abroad. Fair Belgrade 2018 / Sajam školovanja i stipendija u inostranstvu koji se održava 27. oktobra od 12-19h u hotelu Hilton.

Dođite i raspitajte se o svojim mogućnostima za odlazak na studije u inostranstvo!

Ulaz je besplatan. Prijavite se putem formulara ispod.