Akademska preporuka | Ino edukacija

Akademska preporuka


Pismo preporuke (reference letter) se često traži u apliciranju na studije u inostranstvu. Ovo je deo aplikacije gde najviše možete da se istaknete. Komisije uglavnom traže po dve preporuke, ali ponekad možete da pošaljete i više.

Preporuke služe da potvrde činjenice koje ste naveli u CV-u i vaše osobine koje ste naveli u motivacionom pismu. Takođe, mogu  da pokažu i vaš socijalni kapital, koga sve poznajete i gde ste sve radili.

Akademska preporuka je usluga koja obuhvata pisanje preporuke na engleskom jeziku na osnovu informacija iz vašeg upitnika koji vam mi šaljemo, a koju potom potpisuje vaš profesor. Pri pisanju akademske preporuke, naši mentori posebno vode računa o usklađenosti informacija iz vašeg CV-a i motivacionog pisma i trude se da ih na pravi način istaknu, kako bi celokupna vaša aplikacija delovala stabilno i uverljivo. Za vas pišemo strukturisanu preporuku na osnovu propisanih kriterijuma univerziteta i stipendijskih fondova koja zaokružuje vašu aplikaciju.

Akademsku preporuka može biti napisana na engleskom ili srpskom jeziku u zavisnosti od vaših potreba.

Cena jedne Akademske preporuke na engleskom jeziku iznosi 10000 RSD. Dobija se u Word format-u za štampu na zvaničnom memorandumu Univerziteta ili škole, kao i potpis profesora. 

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584