Grupni kursevi Leto 2023 - grupe sa pratnjom | Ino edukacija

Grupni kursevi Leto 2023 - grupe sa pratnjom


Kensigton Academy of English London - u centru Londona

Kensington Academy of English radi u sklopu David Game College. Ovo je nezavisna škola i sa sedištem u Tauer Hilu u strogom centru Londona. Osnovana je 1974. godine i dalje ima istog direktora, gospodina David Game. Škola se prostire na 5 spratova u velikoj, tradicionalnoj zgradi sa puno učionica, sali i pomoćnih prostorija. Koledž je prima studente između 13 i 22 godine. Oko 500 studenata pohađa redovne akademske kurseve svake godine, a u sklopu škole funckioniše i Kensington akademija za engleski jezik

DG College je povezan sa CIFE grupom nezavisnih koledža i promoviše etos optimizma, napornog rada i ambicije da se poboljšaju ocene i upiše na univerzitet po izboru studenta. 67% diplomaca A levels upisuje se na univerzitete Rasel grupe. David Game College je ocenjen kao Izvanredan u svim oblastima u svojoj poslednjoj Ofsted inspekciji. Škola ima državnu akreditaciju, po završetku škole dobija se UK državna A levels diploma koja je priznata svuda u svetu. 

Kensington Academy of English ima kurseve tokom cele godine, a leti su fokusirani na letnje jezičke i tematske kurseve. 
Časovi engleskog jezika u centru Londona

Zavisno od nivoa znanja, studenti se smeštaju u grupe i imaju 15 časova nedeljno, odnosno po 3 časa dnevno. Studenti tokom dve nedelje znatno unaprede svoje znanje, vokubar i što je najbitnije dobiju priliku i samopouzdanje da govore engleski jezik. Studenti prvi dan rade dijagnostički test te se smeštaju u grupe prema svom niovu znanja. Ovo je dobro jer neće cela grupa biti u istoj grupi veće će biti i polaznika iz drugih zemalja, što podstiče kandidate da govore engleski jezik i sklapaju nova prijateljastva.

Kurs namenjen za starije juniore, od 16 do 19 godina.

Datumi letnjeg grupnog kursa u Londonu

Ceo program traje dve nedelje (od nedelje do nedelje), a može se uplatiti i 4 nedelje. 

 • Prva grupa: 2-16 jul 2023

 • Druga grupa: 16-30 jul 2023

Smeštaj u centru Londona 

Smeštaj je u London Nest zgradi, koja funkcioniše u okviru Kensington akademie. Ova rezidencija je zgrađena je 2020 godine i sve je potpuno novo! Nalazi se odmah pored Kensington akademije. Ovu rezidenciju dele Kensigton Academy, a a sa druge strane zgrade žive studenti Kings College London, ulazi su razdvojeni i na ulazu je obezbeđenje. Odgovorno tvrdimo da nijedna škola nema ovako nov i sređen smeštaj za školu jezika, posebno ne u centru Londona. Sve sobe su jednokrevetne sa sopstvenim kupatilom i imaju pristup zajedničkoj kuhinji, kao i velikom dnevnom boravku na zastakljenom ruftopu odakle se vidi ceo London! Devojčice i dečaci su na odvojenim spratovima, i na svakom spratu živi i pazitelj koji se brine o deci. Takođe, u istoj rezidenciji je smešten i naš vodič koji će dodatno brinuti o polaznicima. 
Levo, narandžasta zgrada: Kensington Academy of English - U sredini, pored akademije, staklena nova zgrada je rezidencija za smeštaj polaznika


Ishrana tokom letnjeg kursa u Londonu

Kensington Academy je deo David Game College, velike srednje i boarding škole koja ima svoju restoran i kafić. U restoranu rade profesionalni kuvari koji pripremaju tri obroka dnevno za studente. Ukoliko neki polaznik ima posebne dijetetske potrebe, alergije, ne jede gluten i slično potrebno je najavite unapred i imaće poseban meni. 


Kako izgledaju dve nedelje u Londonu?

Sve aktivnosti organizuje Kensington Academy of English kako bi polaznici upoznali i druge studente i sa njima razgovarali na engleskom jeziku. Popodneva su slobodna i biće u pratnji naše koordinatorke Ljiljane Aleksić koja više od 30 godina vodi grupe u London. Uveče su dostupne aktivnosti u školi: Welcome party, disco, karaoke, art and craft workshops u organizaciji Akademije.

Nedelja
Ponedeljak
Utorak
Sreda
Četvrtak
Petak
Subota
Dolazak u London i smeštaj u rezidenciju


Morning - Placement Test, separate Classes & Orientation
Noon –
London sightseeing walking Tour Parliament, Westminster Abby& Big Ben, Buckingham Place

Morning - English Class
Noon –
River Thames Cruise, Greenwich, Royal Observatory & National Maritime Museum

Morning - English Class

Noon –
British Museum

Morning - English Class

Noon –
Science Museum

Morning - English Class

Noon –
Oxford Street, Regent Street & Selfridges

Full Day Excursion: Brighton

- Brighton i360 viewing platform

Full Day London:
Covent Garden, Trafalgar Square, National Gallery,  Leicester Square, China Town, Piccadilly

Morning - English Class

Noon –
Museum of London

Morning - English Class
Noon –
Tower Bridge, Borough Market, Millennium Bridge, St Paul’s

Morning - English Class

Noon –
Natural History Museum

Morning - English Class

Noon –
V&A Museum

Morning - English Class
Noon –
Shopping Harrods Knightsbridge

Full Day Excursion: Cambridge

- King’s College


Odlazak iz Londona


Cena letnjeg kursa u Londonu i šta uključuje

Cena za dvonedeljni kurs je 1990 GBP i uključuje:

 • Rezidencijalni smeštaj u jednokrevetnoj sobi sa sopstvenim kupatilom u centru Londona
 • Tri obroka dnevno (vikendom kada se ide na ekskurziju dobija se lanč paket)
 • 15 sati nastave nedeljno
 • Karta za javni prevoz u Londonu za vreme boravka
  • Jedna vikend ekskurzija nedeljno (vozom u pratnji osoblja i sa uključenim ulazom) - ukupno dve ekskurzije
  • Poslepodnevne aktivnosti i ture
 • Povratni aerodromski transferi 
 • Pomoć pri apliciranju za turističu vizu

Prilikom rezervacije plaća se prva rata od 100.000 RSD. Ceo iznos je potrebno izmiriti najkasanije tri nedelje pred polazak.

Šta nije uključeno u cenu:

 • Povratni let do Londona (AirSerbia, dnevni let)
 • Zdravstveno osiguranje
 • Džeparac
 • Viza


 • Prijava na letnji kurs u Londonu

Prijavite se telefonom na 0615544199 ili mejlom na office@inoedukacija.com, na raspolaganju smo za sva pitanja. 

Prilikom rezervacije plaća se prva rata od 100.000 RSD. Ceo iznos je potrebno izmiriti najkasanije tri nedelje pred polazak.

Popust 100 funti za rezervacije do 15.februara!


European School of English Ltd (ESE) Malta - najbolji smeštaj na Malti

Zašto letnji kurs na Malti?

Malta je idealna lokacija za letnje i celogodišnje učenje jezika zbog svoje klime, tradicije engleskog jezika i bezbednosti! Pre svega, na Malti je engleski zvaničan jezik i svi tečno govore, te polaznici engleski govore i na času, i na aktivnostima, plaži. Malta je veoma bezbedna lokacija za osnovce i srednjoškolce, prelepo mediteransko ostrvo i odličan spoj letnjeg kurs i morskog letovanja! Takođe, za Maltu ne treba viza i Wizzair i Airserbia lete direktno na Maltu iz Beograda. 

ESE ima više od 25 godina iskustva u kursevima engleskog jezika

ESE je međunarodno akreditovana nezavisna škola jezika na Malti i poznati su po kvalitetjezičkih programa i smeštaja na nivou hotela. ESE ima preko 25 godina iskustva u kvalitetnoj nastavi. ESE (Malta) je članica Claret grupe, koju takođe čine Executive Training Institute (Malta), English in Iork (UK) i Iork Associates (UK). Ukratko, sve četiri institucije su lideri u svojim oblastima i zajedno nude čitav spektar rešenja za obuku, u rasponu od opšteg engleskog do vrhunskih korporativnih kurseva u kompaniji i institucijama, engleskog za posebne svrhe i razvoja međunarodnog tima i liderstva. Međunarodno su akreditovani od EAQUALS, IALC, Quality English, BAC, British Council, English UK i FELTOM. Svi profesori i predavači su maternji govornici engleskog jezika. Lokacija ESE škole na Malti

ESE je moderna i dobro opremljena škola idealno locirana u Sent Džulijanu. Škola je dovoljno blizu za udobnost hodanja i dovoljno daleko od gužve i vreve. U blizini se nalaze mnogi hoteli sa 4 i 5 zvezdica, Sent George's Bai, kao i klasično ribarsko selo Sent Julian's, koje je okruženo restoranima, prodavnicama i barovima. Letnji grupni kursevi se održavaju Salini Resort hotelu, koji se nalazi u St. Paul zalivu, na 15 minut od St. Julian zaliva. 

Časovi engleskog jezika i aktivnosti na Malti 

Održavaju se u grupama do 15 polaznika, koje se formiraju u odnosu na nivo znanja polaznika. Polaznici se testiraju online pred polazak radi nivoa znanja. Svaki radni dan polaznici imaju 4 časa engleskog jezika, svaki čas traje 45 minuta. Časovi se mogu održavati prepodne ili popodne. Ova škola prima sve uzraste od 9 do 17 godina. Grupa iz Beograda ide sa pratiocem koji će sve vreme biti na Malti kako bi brinuo o polaznicima. Ispod je raspored tipičnog dana na Malti. Subotom polaznici imaju ekskurzije po Malti, a nedelja je sloban dan koji studenti uglavnom provode opuštajući se na plaži ili bazenu. Tokom zabavnih aktivnosti radnim danima polaznici se upoznaju i druže sa decom drugih nacionalnosti i tako vežbaju engleski jezik. 

Dnevni raspored

7.30
 Buđenje i jutarnja toaleta
8.30 
 Doručak
9.30
 Jutarnje aktivnosti (Splash & Fun) ili časovi
13.00
 Ručak u restoranu rezidencije (buffet)
14.00 
 Odmor
15.00
 Časovi engleskog jezika (ili popodnevne aktivnosti)
19.00
 Večera u restoranu rezidencije (buffet)
20.00
 Večernje aktivnosti (žurka, kuglanje, internacionalno veče)
23.00
 Gašenje svetla i kraj dana
Datum letnjeg kursa na Malti

Program traje dve nedelje.

 • 16.07.2023. - 30.07.2023. 

Smeštaj tokom letnjeg kursa na Malti

Svi polaznici biće smešteni u hotelu od 4.zvezdice Salini Resort koji se nalazi u St. Paul zalivu i ovo je najbolji studentski smeštaj na Malti. Sve sobe su četvorokrevetne sa sopstvenim kupatilom i balkonom, kao i klimom, frižiderom, fenom, TV-om i sefom. Sama rezidencija se nalazi pored mora i ima svoj bazen, teren za tenis i druge sportove, restoran, učionice, lounge prostorije za igru i sve je veoma bezbedn. Polaznici ne moraju da napuštaju rezidenciju kako bi išli na časove, pošto se odvijaju unutar rezidencije. Salini rezidencija ima svoj bazen sa ležaljkama i spasiocem. Juniori do 13 godinu na plažu odlaze sa pratnjom. Ishrana tokom letnjeg kursa na Malti

Doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola služe se u restoranu rezidencije sa odličnim izborom hrane. Doručak se služi između 07:30 i 08:30 ujutru. Radnim danima se služi topli ručak, a subotom i nedeljom lanč paketi. Večera se služi svaki dan u 19:00 časova. Svi obroci variraju iz dana u dan i uključuju dobar izbor salata, testenina, pica, mesa, ribe, voća i deserta/sladoleda.

Cena letnjeg kursa na Malti i šta uključuje

Cena za dvonedeljni kurs je 1990 EUR i uključuje:

 • Rezidencijalni smeštaj u četvorokrevetnog sobi sa sopstvenim kupatilom u Salini Resort 4*
 • Tri obroka dnevno (vikendom za ručak dobija se lanč paket)
 • 15 sati nastave nedeljno
  • Jedna vikend ekskurzija nedeljno (u pratnji osoblja - ukupno dve ekskurzije)
 • Povratni aerodromski transferi 

Prilikom rezervacije plaća se prva rata od 100.000 RSD. Ceo iznos je potrebno izmiriti najkasanije tri nedelje pred polazak.

Šta nije uključeno u cenu:

 • Povratni let do Malte (Wizzair, večernji let)
 • Zdravstveno osiguranje
 • Džeparac


 • Prijava na letnji kurs u Londonu

Prijavite se telefonom na 0615544199 ili mejlom na office@inoedukacija.com, na raspolaganju smo za sva pitanja. 

Prilikom rezervacije plaća se prva rata od 100.000 RSD. Ceo iznos je potrebno izmiriti najkasanije tri nedelje pred polazak.

Popust 100 eur za rezervacije do 15.februara!

 

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584