Škola jezika Debla Malaga | Ino edukacija

Škola jezika Debla Malaga


Predstavljamo Vam partnersku školu Ino agencije u Malagi.

Pošto se nalazi na samoj obali, u autonomnoj pokrajini Andaluziji, ovu priliku ćete moći iskoristiti i za odmor, ali i za učenje španskog jezika. Škola je osmislila nekoliko kurseva, a na Vama je da se odlučite kojim tempom ćete učiti:

Intensive – osmišljen za apsolutne polaznike, ali i za već napredne studente. Uključuje 20 časova nedeljno.

Super Intensive – kao što je pomenuto u nazivu, malo intenzivniji kurs od 30 časova nedeljno.

Mixed Course – osmišljen da studenti pored grupne nastave u sklopu kursa imaju i par individualnih časova sa profesorom na kojim će utvrditi sve pređeno, ispraviti nejasnoće ukoliko postoje, i jednostavno dobiti na samopouzdanju za razgovor.

One – to – one – jedan na jedan kurs. Za više informacija o ovom kursu, slobodno napišite upit.

Smeštaj

Kao u većini škola, smeštaj se uvek svodi na nekolio opcija: apartman, hostel, porodica i sl. U slučaju Debla Malage ponuda je sledeća:

  • Apartman u okviru škole – dostupan, ali često zauzet, jer u sklopu ove ponude su 3 dvokrevene sobe, a pošto svi žele da im škola i smetaj budu na jednom mestu, to se brzo popuni.
  • Shared apartment – veoma blizu škole, ponuda je u vidu jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba.
  • Individual apartment – ukoliko planirate da idete sa nekim, a potreban Vam je zaseban apartman, ovo je odlična ponuda. Blizu mora, i naravno blizu škole.
  • Porodica – mogućnost zakupa jednokrevetne ili dvokrevetne sobe u porodici. Takođe, nudi se mogućnost polu ili punog pansiona.
  • Hotel – mogućnost bookiranja hotela sa 3 zvezdice, takođe je u ponudi. Za više informacija, pošaljite nam upit.

Stvari koje je korisno znati pre rezervacije

Škole jezika u inostranstvu obično fukcionšu na sličan način: Nastava počinje svakog ponedeljka, sve je dosta fleksibilnije i dostupnije da se polaznici uklope. U cenu kursa su uključene knjige, i materijali za praćenje nastave. Pošto su vikendi slobodni škola uvek u ponudi ima ekskurzije, obilaske, seminare, časove kuvanja, degustacije vina, i svega što prenosi čar Španije. Više o ponudi planova za vikend možete pogledati ovde. Bila bi šteta ne posetiti muzej i kuću Pabla Pikasa koja je uključena u ponudu obilazaka.

Kada su informacije oko smeštaja u pitanju, pravilo škole je da se svi pojave u nedelju naveče, veče pre prvog dana kursa, a odjave u subotu ujutru, dan posle kompletno završenog kursa.

Sve oko osiguranja i eventualne vize (kada je duži boravak u pitanju) završavate direktno sa školom. Škola stoji na raspolaganju za kompletan transport od aerodroma do škole, uz određenu doplatu.

Cene

Kao i uvek, predstavljamo ponudu za koju s klijenti njviše zainteresovani:

Tip kursa: Intenzivni

Trajanje kursa: 2 nedelje

Tip smeštaja: Shared apartment, jednokrevetna soba

Cena za ponudu je 676 evra.


Kompletan cenovnik škole možete pogledati na ovom linku ili nam poslati upit sa informacijama koliko želite da ostanete i kakav tip smeštaja i kursa želite, i mi ćemo Vam u najkraćem roku predstaviti detaljne troškove.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584