FONTYS OPEN DAY U INO EDUKACIJI

FONTYS OPEN DAY U INO EDUKACIJI

Fontys Open Day održava se u petak 10. marta u periodu od 10-17h u Ino Edukaciji. Zakažite besplatan sastanak na vreme!

Pozivimo vas na Fontys Open Day u Ino Edukaciju gde možete da zakažete besplatan sastanak 1:1 sa Ino mentorkama. Iskoristite priliku da saznate sve što vas zanima o ovom univerzitetu, uslovima upisa, stipendijama, programima i kvalitetu studiranja u Holandiji!


„FONTYS OPEN DAY

Datum: 10. mart 2023.

Početak: 10 - 17 h

Lokacija: Ino Edukacija, Makedonska 30, Beograd”


ZAKAŽITE BESPLATAN SASTANAK

O Univerzitetu

Državni holandski univerzitet Fontys University of Applied Sciences nalazi se u južnoj Holandiji u gradovima Eindhoven, Venlo i Tilburg. Nudi veliki broj osnovnih studija na engleskom, koje uključuju sjajne profesore i profesionalce iz privrede, kao i zagarantovane prakse i lako zapošljavanje posle studija. Postoji više fakulteta i na engleskom jeziku možete studirate sve smerove tehnike i elektrotehnike, IT-a, biznisa, marketinga, komunikacija, saobraćaja, ali i plesa, fizioterapije i zdravstvene zašitite. Na Master studijama postoji Master studije iz muzike za skoro sve instrumente, takođe na engleskom jeziku. Cena studija je 7.500-9600 evra po godini, a za studente koji imaju EU pasoš cena studija je samo 2000 evra godina.

Više informacija o ovom univerzitetu možete pročitati OVDE.

Prijava preko Ino Edukacije

Ino Edukacija je predstavnik Fontys University of Applied Sciences i prijava preko nas je direktna i besplatna!

Iskoristite priliku i saznajte sve informacije o ovom državnom univerzitetu na besplatnom sastanku 1:1 sa Ino mentorkama.

ZAKAŽITE BESPLATAN SASTANAK