Hotel Institute Montreux iz Švajcarske sklapa partnerstvo sa luksuznim brendom satova i stvara nove prilike za svoje studente!

Hotel Institute Montreux iz Švajcarske sklapa partnerstvo sa luksuznim brendom satova i stvara nove prilike za svoje studente!

Hotel Institute Montreux (HIM) je škola u okviru Swiss Education Group koja se izdvaja po programima iz Hospitality Managementa u kombinaciji sa ljudskim resursima, biznisom i finansijama, što je čini dosta neobičnom u odnosu na druge škole hotelijerstva. Ono što izdvaja ovaj prestižni univerzitet jeste poseban trud koji ulažu u saradnju sa vodećim kompanijama kako bi ta iskustva mogli da prenesu svojim studentima.

TAG Heuer je kompanija koja se bavi proizvodnjom luksuznih satova i ima tradiciju dugu preko 150 godina. Zahvaljujući svojoj želji za uspehom i inovativnom pristupu u poslovanju, kompanija je uspela da se istakne kao lider u industriji luksuznih proizvoda i jedna je od naj poznatijih u svetu.

Upravo zato je tim HIM univerziteta sklopio ekskluzivnu saradnju sa ovom kompanijom, kako bi obezbedili svojim studentima lekcije iz prve ruke i pomogli im da se suoče sa budućim poslovnim izazovima.

Program Luxury Marketing and Business Management Specialization koji su odabrali studenti iz Hotel Institute Montreux će biti obogaćen ekspertizom TAG Heuer-ovog liderskog tima. Uzbudljiva nova saradnja usmerena je na razmenu znanja i stručnost u oblasti marketinga luksuznog poslovanja. Studije slučaja sa najaktuelnijim temama u industriji luksuznih satova će biti dodeljene i ocenjene direktno od strane liderskog tima u TAG Heuer-u. Svakog semestra studenti HIM-a će dobiti privatnu turu u fabrici satova koja se nalazi u La Chaux-de-Fonds, gde će imati priliku da uče od zaposlenih na licu mesta.

Svi studenti će primiti VIP pozivnice za Baselworld 2019, najveći svetski sajam satova i nakita i prestižni Salon International de la Haute Horlogerie Geneve (SIHH) gde će imati priliku da se upoznaju sa nekim od najboljih talenata u ovom zanatu. Na kraju programa, student sa najvišim akademskim uspehom će dobiti nagradu sponzorisanu od strane TAG Heuer za akademska dostignuća, što sve zajedno čini ovaj program jedinstvenim i napredim.

Ukoliko vas interesuju studije u Švajcarskoj, pošaljite nam besplatan upit.