Umanjenja od 25% i 30% za studije turizma i hotelijerstva u Švajcarskoj!

Umanjenja od 25% i 30% za studije turizma i hotelijerstva u Švajcarskoj!

Ino agencija je predstavnik Swiss education grupe iz Švajcarske koju čini 5 univerziteta iz oblasti hotelijerstva i turizma. Prelepe lokacije, dual degree diplome sa američkim univerzitetima i plaćene prakse u nekim od najluksuznijih hotela i restorana, jesu neki od glavnih aduta ovih univerziteta na koje se upisuju studenti sa svih strana sveta.

Osnovne studije su koncipirane tako da traju 3 godine, gde nakon svake završene godine dobijate određeno zvanje i plaćenu praksu koju vam obezbeđuje sam univerzitet! Na taj način je moguće da pokrijete deo školarine, pošto su svi ostali troškovi pokriveni od strane škole.

Nakon završenih osnovnih studija je moguće nastaviti usavršavanje na Postgraduate i Master programima, a mi smo tu da vam pomognemo da napravite pravi izbor.

AKTUELNE STIPENDIJE

César Ritz Colleges

Jedan od pet univerziteta Swiss Education Group – César Ritz Colleges nudi izuzetno umanjenje školarine od 30% za sve koji žele da krenu na fakultet u julu 2019!

Ukoliko vam je želja da postanete mladi profesionalci u oblasti hotelijerstva, proputujete svet uz zagarantovane plaćene prakse i poslove i steknete nova iskustva onda je César Ritz pravi univerzitet za vas.

Sve studije su na engleskom jeziku, ali svakako ćete pohađati nemački i francuski. Osnovne studije traju 3 godine, ali na kraju svake godine dobijate neki stepen znanja i sertifikat koji to prati.

César Ritz je povezan sa Washington State University (WSU), koji je inače i naš partnerski univerzitet, tako da ukoliko završite osnovne studije na ovom fakultetu posedovaćete Dual Degree diplomu.

U cenu je uključena školarina, smeštaj i dodatni troškovi, a sa umanjenjem od 30% ona umesto 155 270 CHF iznosi 116 163 CHF za sve tri godine studija.

Pročitajte detaljne informacije o dostupnim smerovima, načinu studiranja i kampusima ovde.

Hotel Institute Montreux Switzerland

Hotel Institute Montreux obezbeđuje umanjenje školarine od 25% za upis na osnovne studije biznisa u turizmu u julu 2019!

HIM je škola u okviru Swiss Education Group koja se izdvaja po programima iz Hospitality Managementa u kombinaciji sa ljudskim resursima, biznisom i finansijama, što je čini dosta neobičnom u odnosu na druge škole hotelijerstva.

Pošto je delimično zastupljen američki sistem studija i zato što imaju partnerstvo sa Northwood University, diploma će vam biti priznata na oba fakulteta.

Što se studija tiče, kao i u većini škola hotelijerstva posle svake godine imate neko zvanje, ali tek posle 3 godine možete reći da ste završili osnovne studije i da posedujete Bachelor of Business Administration in Hospitality Management.

U cenu je uračunata školarina, smeštaj i dodatni troškovi, a sa stipendijom od 25% ona umesto 141 660 CHF iznosi 111 848 CHF za sve tri godine studija.

Pročitajte detaljne informacije o fakultetu, smerovima, kampusu i sistemu studiranja ovde.

Ostali fakulteti koji čine Swiss Education Group su Swiss Hotel Management School, IHTTI School of Hotel Management i Culinary Arts Academy.

Ukoliko vas interesuju studije na nekom od ovih fakulteta ili želite da iskoristite umanjenje školarine, pošaljite nam besplatan upit.