Alumni New York Film Academy dobila glavnu ulogu u Netfilx seriji “To all the boys I’ve loved before”

Alumni New York Film Academy dobila glavnu ulogu u Netfilx seriji “To all the boys I’ve loved before”

New York Film Academy (NYFA) je škola filma i glume koju je osnovao poznati producent Jerry Sherlock u Njujorku 1992. Godine. Ova škola je jedna od vodećih akademija u Americi u oblasti filma i glume. Za odličnu reputaciju akademije su zaduženi profesori iz različitih sfera filma. U ponudi imaju osnovne, master i associate studije, ali i više kampova gde se održavaju radionice u vezi aktuelnih dešavanja.

NOVA ULOGA U NETFLIX SERIJI ZA NYFA ALUMNI

New York Film Academy alumni, Lana Condor, je već stekla neverovatno iskustvo u svojoj glumačkoj karijeri s obzirom na konkurentsku prirodu industrije i činjenicu da ima samo 21 godinu. Njeni talenti i naporan rad su se isplatili i ona je već sarađivala sa jednim od najpoznatijih  glumaca iz filma X-Men. Međutim, njena najnovija uloga u Netflix-ovom novom originalnom filmu “To all the boys I’ve loved before” se možda pokazala kao njeno najveće dostignuće. Romantična teen komedija se može pohvaliti mladom i energičnom postavom koja uključuje bivše studente NY Film Academy , kao i  Vine superstar King Bach.

POČETAK KARIJERE NA NYFA I NOVI PODUHVATI

Lana je u leto 2012. godine prisustvovala glumačkom kampu u NYFA kampusu u Njujorku. Kampovi su kreirani za srednjoškolce i mlađu decu i smešteni su u različitim gradovima sveta. Zamišljeni su tako da se mladi umetnici upoznaju sa uzbudljivim filmskim svetom kroz kombinovanje zabavnih, interaktivnih časova sa praktičnim delovanjem. Bivši polaznici ovih kampova su danas deo velikih filmskih i serijskih postava i zahvaljujući kontaktima koji se stiču u kampovima i akademijama ovakvog tipa, njihova karijera ide uzlaznom putanjom.

Nakon sticanja veština kroz NYFA kampove, Lana je kasnije završila srednju školu i započela unosnu glumačku karijeru. Do danas, ona je već bila deo snimanja blokbastera X-Men: Apocalipse, kao i filma Patriots Day u kojem je glumila sa još jednim NYFA alumnijem, Themo Melikidze. U bliskoj budućnosti, Lanu već čekaju novi projekti poput sci-fi epike  Alita: Battle Angel, gde će imati priliku da sarađuje sa holivudskim zvezdama poput James Camerona i Roberta Rodrigueza.

Ako vas interusuju studije u inostranstvu, možete nam poslati besplatan upit.