Baruch College iz Njujorka među TOP 10 najboljih fakulteta u 2018!

Baruch College iz Njujorka među TOP 10 najboljih fakulteta u 2018!

Baruch college se nalazi na Menhetnu, nedaleko od Wall Streeta, i deo je deo najvećeg njujorškog univerziteta The City University of New York koji obuhvata preko 18 000 studenata. Ima veliku ponudu programa od kojih su najtraženije studije biznisa, a s obzirom na kvalitet studija i fantastičnu lokaciju, studije nisu skupe. Često se prijavi toliki broj studenata, da se prijave zatvore pre roka. Dobra lokacija i kvalitet studija pomažu univerzitetu da sklapa partnerstva sa vodećim kompanijama u kojima studenti pronalaze prakse, a kasnije i poslove. U ponudi su studije svih nivoa iz raznih oblasti, kao i mini MBA i kursevi jezika.

BARUCH COLLEGE MEĐU TOP 10 UNIVERZITETA U SAD


Prestižni magazin “Money” je postavio Baruch College među prvih 10 škola na svojoj najnovijoj listi “Best Colleges 2018” gde je ocenjivano 727 institucija širom SAD-a na osnovu kvaliteta obrazovanja, pristupačnosti i uspeha alumni članova.

Na listi 2018. Baruch College je visoko rangiran na regionalnom i nacionalnom nivou:

  • #1 mesto među državnim institucijama na severoistoku SAD
  • #1 mesto od 81 državnih i privatnih fakulteta u državi Njujork
  • #5 mesto od 50 najboljih univerziteta u SAD-u
  • #8 mesto od 727 najboljih univerziteta u Americi

Poznato je da škole koje se visoko kotiraju na rang listi pružaju vrhunsko obrazovanje po pristupačnoj ceni, omogućavajući diplomcima da razviju neophodne veštine i postignu željeni uspeh u budućoj karijeri.

Baruch College se na listi nalazi ispred institucija kao što su Jejl, Harvard, Univerzitet u Pensilvaniji, Univerzitet u Mičigenu, Univerzitet u Virdžiniji i Vanderbilt što govori o vrhunskom kvalitetu studija koje pruža.

Ino agencija radi direktan upis na ovaj koledž, a  više informacija o studijama na Baruch College i programima možete otkriti ovde ili nam poslati besplatan upit.