EU Business School Konferencija: E-commerce

EU Business School Konferencija: E-commerce

EU Business School i Ino Edukacija pozivaju vas na E-commerce Konferenciju - Kako da prodajete i zaradite preko interneta u sledećih 10 godina?

REGISTRACIJA

Hotel Hilton Beograd 24.maj u 19h

REGISTRACIJA

EU Business School je čuveni međunarodni fakultet za biznis sa kampusima u Barseloni, Minhenu i Ženevi. Poznat je po inovativnom i praktičnim pristupu poslovanju i obrazovanju budućih mladih poslovnih lidera. Njihovi profesori su akademci i profesionalci iz različitih oblasti biznisa i marketinga, a za ovu konferenciju dovode nam profesora Petrosa Bouchorisa, eksperta za međunarodni e-commerce koji će održati key note predavanje!


Zbog covid pandemije prodaja preko interneta je doživela ogroman rast i e-commerce je postao veoma bitan deo poslovanja i domaćih i stranih firmi. EU Business School kao poslovni fakultet koji prati trendove i neguje inovacije bavi se temama e-commerce, blockchain, ditigal business i digital transformation. Ovogodišnja konferencija posvećena je E-commerce, jer je prodaja preko interneta ozbiljan izvor zarade i za mlade pojedince i za velike kompanije. 

REGISTRACIJA

Na EU Business School studirale su Iva Jeremić, influenserka i zaposlena u Ananas. rs i Ana Vranješ, influenserka i preduzetnica. Obe su završile menadžment sa marketingom na EU Business School, odakle nose znanja i inspiraciju za svoje sadašnje poslove. Ako i ti želiš da radiš u IT-u, biznisu i e-commerce, dođi na konferenciju!

Konferencija je namenjena srednjoškolcima, studentima, roditeljima i svima zainteresovanima za studije kako bi saznali kako se biznis i prodaja uče na stranim fakultetima. Ulaz je besplatan a registracija obavezna na linku. 

Svaki učesnik konferencije dobiće odštampani sertifikat o učešću na konferenciji.


PANEL

Po završetku predavanja čeka nas sjajan panel sa E-Commerce profesionalcima Srbije, o budućnosti E-commerce u Srbiji i svetu. 

  • Mihailo Ponjavić #Tehnomanija
    Marko Ilić #Ananas
    Ljiljana Ahmetović #Shoppster
    Moderatorka: Zorana Milidrag


Agenda: 

18.30h Otvaranje sale i posluženje (kafa, sokovi)

19.00h Predavanje će održati profesor Petros Bouchoris, profesor marketinga i E-commerce na EU Business School

19.45h Panel sa E-commerce profesionalcima iz Srbije

Po završetku panela održaće se koktel sa učesnicima i posetiocima E-commerce konferencije.

REGISTRACIJA