Ino agencija posetila BHMS hotelijersku školu u Švajcarskoj

Ino agencija posetila BHMS hotelijersku školu u Švajcarskoj

Direktorka Ana Marija Popović posetila je Business Hotel Management School u Lucernu i sastala se sa direktorom i vlasnikom Benedict Education Group i BHMS-a gospodinom Heinrichom Meisterom i menadžerom za Istočnu Evropu gospodinom Martinom Wylerom.

Škola BHMS nalazi se na nekoliko lokacija u centru Lucerna, koji je najlepši grad Švajcarske i najveći turistički centar. Nalazi se oko prelepog alpskog jezera i ceo grad je okružen Alpima, na sat vremena vozom ili kolima od Ciriha.

BHMS 

Sve učionice, lounge prostorije, restorani, sobe i sobe za vežbanje/kuvanje su veoma moderno opremljene, i studenti iz kroz praksu uče veštine vrhunskog ugostiteljstva i usluge.

Časovi

Kroz praksu i teoriju, studenti uče svaki dan. Pola godine provode na fakultetu, a pola godine na praksi. To omogućava studentima da posle završenih osnovnih studija imaju švajcarsku diplomu i godinu i po dana plaćene prakse, zbog čega kasnije lako dobijaju poslovne ponude širom sveta. Iz razgovora sa našim studentima, saznali smo da neki od njih nameravaju da rade na Tajlandu ili u Americi, dok neki nameravaju da nastave Master studije.

Smeštaj

Studenti su smešteni u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokreventim studijima koji su veoma lepo opremljeni, gde se studenti druže, razmenjuju iskustva i kulture. Svakog meseca, BHMS organizuje putovanja po Evropi.

Naš utisak

Utisak koji je Ana Marija donela iz škole je da je ovo idealan univerzitet za one koji sebe vide u kulinarstvu, hotelijerskom menadžmentu ili srodnim hospitality biznisima (spa, event management, luxury management i airlines) jer daje priliku studentima da za samo tri godine osnovnih studija ili godinu dana Master studija steknu i znanje, i veštine, i diplomu i radno iskustvo. Takođe, pošto su smeštaj i hrana uračunati u cenu tokom boravka na BHMS, ovo je finansijski dobra prilika za obrazovanje s obzirom da je u pitanju Švajcarska. Prakse su plaćene 2000 franaka mesečno.


Preko Ino agencije prijava je besplatna i lakše se dobija umanjenje školarine nego kad biste aplicirali sami. Pošaljite nam upit: