Ino noviteti

Ino noviteti

Usled porasta obima posla, partnerskih univerziteta i škola jezika, odlučili smo da pokrenemo nove sajtove i otvorimo još jednu kancelariju, kako bismo vam olakšali pretragu i informisanje!

Sajtovi su zadržali prepoznatljivi stil bloga Kako na master i sajta Ino agencije, ali su podeljeni na jasne kategorije kako biste lakše došli do željenih informacija.

Ukoliko vas interesuju studije i fakulteti u inostranstvu predlažemo da posetite naš novi sajt INO univerziteti i na jednom mestu nađete univerzitete iz raznih zemalja Evrope i Amerike, kao i detaljne informacije o svakom od njih. Upis na svaki od univerziteta je direktan preko nas.

Ako želite da naučite ili usavršite znanje stranog jezika, posetite naš sajt INO kursevi i pogledajte široku ponudu kurseva stranih jezika u inostranstvu, koji su pogodni za sve uzraste i nivoe znanja.

Poslednja u nizu zimskih novosti je da smo otvorili kancelariju u Knez Mihailovoj!S obzirom da nam dolazi veliki broj klijenata koji žive van Beograda i Srbije, smatramo da je nova kancelarija pristupačna i oslikava energiju koju naš stručni, mladi tim ulaže u pružanje naših usluga i iznalaženje idealnog rešenja za nastavak vašeg obrazovanja.


Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit