New European College Munich

New European College Munich

NEW EUROPEAN COLLEGE JE NOVI MINHENSKI FAKULTET ZA FINANSIJE I BIZNIS. POSETILI SMO IH U MAJU I OD SADA JE PREKO INO AGENCIJE MOGUĆ DIREKTAN UPIS. NAŠA DIREKTORKA ANA MARIJA POPOVIĆ SASTALA SE SA DEKANOM SASCHOM LIEBHARDT I KOORDINATORKOM ZA MEĐUNARODNE STUDENTE YANOM IMMIS.


PROGRAMI

Svi studijski programi su na engleskom.

FOUNDATION OF BUSINESS

Ovaj program je dizajniran da vas pripremi za studiranje na univerzitetskom nivou na engleskom jeziku. Jednogodišnje kombinacija engleskog jezika, obuke poslovne komunikacije, revizije matematike i uvodne poslovnih kurseva. Ukoliko niste sigurni u svoje znanje engleskog pripremna godina će vas dovesti na potrebno znanje jezika. Godina studije je 11.800 evra.

BACHELOR IN INTERNATIONAL MANAGEMENT

Sa malim grupama, velikim brojem izbornih kurseva i snažnim fokusom na praktičan pristup, osnovne studije internacionalnog menadžmenta su priprema za uspešne poslovne karijere u Nemačkoj i celom svetu. Godina studije je 12.300 evra.

MASTER IN INTERNATIONAL MANAGEMENT

Master internarnacionalnog menadžemta je ujedno i akademski i profesionalni program. Studije se fokusiraju na naučne strane i primene tih zakona u poslovnu administraciju, finansije, prodaju, marketing i upravljanje. Ovaj master namenjen je studentima koji su završili društvene ili prirodne fakultete, a sada žele da se prekvalifikuju na biznis. Godina studije je 12.780 evra.

MBA (JEDNOGODIŠNJI)

Master of Business Administration (MBA)  postao je akademska karijera podsticaj i za preduzetnike i korporativnih radnika. MBA traje godinu dana, za one koji nemaju ekonomski background, mogu ići dodatnih 6 meseci na pripremni semestar. Cena semestra ukoliko je MBA od 3 semestra je 6.990 evra, a ako traje dva semestra cena po semestru je  8.590 evra.

MINHEN KAO IDEALAN GRAD ZA STUDIJE BIZNISA

Osim što je veoma čist, bezbedan i na 10 sati vožnje od Beograda, Minhen je centar evropske industrije. New European College uspešno plasira svoje studente na tržište rada u Minhenu i Nemačkoj, kroz prakse i pripremu svojih studenata za intervjue i konkurse. Nemačka nije skupa za studenski život, mesečno je potrebno 650-1000 evra, zavisno od cene smeštaja.

PRIJAVA

Preko Ino agencije prijava je besplatna i upis je direktan. Tražena dokumentacija je standardna. Studije počinju u septembru i u februaru, i prijava je otvorena dok god ima mesta.


Ako želite da studirate u Nemačkoj pošaljite nam besplatan upit.