New York Film Academy na listi najboljih zajedno sa Yale, Columbia i Stanfordom!

New York Film Academy na listi najboljih zajedno sa Yale, Columbia i Stanfordom!

Poznati njujorški producent Jerry Sherlock je osnovao Njujoršku filmsku akademiju 1992. godine i od tada ova škola filma i glume proizvodi najbolje umetnike današnjice!

Iz godine u godinu ova akademija postiže neverovatne uspehe i rankinge, tako da se i ove godine popela lestvicu više i u Variety-ju je postavljena rame uz rame sa najboljim univerzitetima sveta.

Lista koja je objavljena u Variety-ju je ekvivalentna rankingu univerziteta koji se bave obrazovanjem u filmskoj industriji i na njoj se nalaze vodeće institucije u toj oblasti!

Ova kratka lista, na kojoj se nalazi manje od 50 univerziteta, predstavlja poređenje najboljih škola filma i glume na teritoriji Amerike, Kanade, Evrope, Azije i Latinske Amerike.

Tu se New York Film Academy našla među prestižnim i vodećim imenima kao što su Yale, Columbia, Stanford i NYU Tisch, što je svrstava kao jednu od najboljih akademija na svetu.

Na Akademiji gostuju mnogi poznati glumci današnjice, kao što je Ben Kinglsey.

Programi koje možete izučavati na ovoj akademiji se odnose na osnovne i master studije u oblasti:

Filmmaking, Producing, Photography, Documentary Filmmaking, Game Design, Illustration, Graphic Design, Digital Editing, Acting for Film, Screenwriting, Cinematography, 3D Animation, Broadcast Journalism, Musical Theatre, Online Courses, ESL.

Ovi programi se održavaju i na Floridi i u Los Anđelesu.


Ukoliko vas interesuju studije na ovoj NYFA ili želite više informacija, pošaljite nam besplatan upit.