Prestižna ACCA akreditacija za program finansijskog menadžmenta na Wittenborg univerzitetu u Holandiji!

Prestižna ACCA akreditacija za program finansijskog menadžmenta na Wittenborg univerzitetu u Holandiji!

Wittenborg predstavlja jedan od najvećih internacionalnih univerziteta u Holandiji. Čine ga tri kampusa: u Amsterdamu, Apeldoornu i Beču. Veoma je fokusiran na sticanje praktičnih znanja i do sada je već dobio tri akreditacije, od strane Ministarstva za obrazovanje i kulturu Holandije, FIBAA (Nemačka, Švajcarska i Austrija) i University of Brighton u Engleskoj. Koliko se ulaže u kvalitet studija na ovom univerzitetu svedoči i nova internacionalna akreditacija.

STUDENTI IZ OBLASTI PROFESSIONAL ACCOUNTING IMAJU STARTNU PREDNOST ZAHVALJUJUĆI ACCA AKREDITACIJI



Wittenborg Univerzitet primenjenih nauka objavljuje da je njihov program IBA (Bachelor) in Financial Services Management zvanično akreditovan od strane globalne ogranizacije za profesionalne računovođe – ACCA (the Association of Chartered Certified Accountants).

To znači da studenti koji završe osnovne studije na Wittenborg univerzitetu i žele da nastave karijeru u oblasti profesionalnog računovodstva, mogu to da učine na ubrzan način, zahvaljujući ACCA članstvu univerziteta.

Studenti koi se upišu na ovaj program će imati povlastice kao što su posebne poslovne ponude, materijali za učenje i webinari.


ACCA OZNAKA KAO SIMBOL KVALITETA


Za Wittenborg, ova akreditacija predstavlja obezbeđivanje dodatne vrednosti programu, kao i znak odobrenja od strane najveće internacionalne računovodstvene organizacije. Sada se dovodi u razmatranje proširenje akreditacije i na druge programe univerziteta, kao što su MBA in Finance.ACCA organizacija je prisutna u 180 zemalja širom sveta, što ističe značaj njihove akreditacije za studente sa ovog programa, s obzirom da je prepoznata svuda u svetu.

 

Ako vas zanimaju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.