Sve veći broj prijava za Cattolicu

Sve veći broj prijava za Cattolicu

PORAST KONKURENCIJE ZA UPIS OSNOVNIH STUDIJA I DOBIJANJE STIPENDIJA ZA MASTER STUDIJE! TREBA SE PRIJAVITI ŠTO RANIJE!

OSNOVNE STUDIJE

Za upis 2019 vladalo je ogromno interesovanje i skoro polovina studenata koje se prijavilo bilo je odbijeno za upis osnovne studije na Cattolici. Zbog rankinga Cattolice (top 100 i top 200 na QS listi) i povoljne školarine u Milanu (5000 evra za osnovne studije) prijavljuje se veći broj đaka za osnovne studije i zaista je konkurencija postala vrlo ozbiljna. Trenutno je za 10 rezervnih mesta na programu Ekonomija lista čekanja od 100 studenata, pa se treba i ozbiljno pripremiti i rano prijaviti. SAT test je bitna prednost za prijavu, pa ga polažite na jesen. Ako vas zanima upis za 2020 imajte u vidu da se morate da se prijavite do marta 2020, kao i da prijave preko agencije imaju prednost u odnosu na direktne prijave.  Prijave preko Ino agencije su besplatne, pa ako želite da se prijavite za sledeću godinu registrujte se kod nas na vreme! Mi smo njihovi predstavnici za Zapadni Balkan i bićete u direktnoj komunikaciji sa Univerzitetom Cattolica.

NOVI PROGRAM BACHELOR PSIHOLOGIJA – OSNOVNE STUDIJE NA ENGLESKOM JEZIKU


Od septembra 2020. godine biće dostupan program Psihologija na engleskom jeziku! Za prijavu će biti potreban sertifikat engleskog jezika a poželjan je i SAT jer očekujemo pravu “navalu” pošto su studije psihologije na engleskom jeziku retke. Moguće je da će se otvoriti još jedan program na engleskom jeziku – Communication Bachelor, ali za ovo se još uvek čeka potvrda, što ćemo objaviti na našem sajtu.

MASTER STUDIJE

Cattolica nudi više od 20 jednogodišnjih i dvogodišnjih Master programa na engleskom. Osim standardnih programa, u ponudi su i programi poput Risk Management ili Technology Management, i zaista svako može da nađe atraktivan program za sebe. Milano je centar biznisa našeg dela Evrope i odlična odskočna daska za mlade profesonalce. Po zapošljavanju svojih kadrova, Cattolica je u top 100 univerziteta na svetu, po prestižnoj QS ranking listi. Dvogodišnje studije koštaju 5500 evra godina i studenti mogu da se prijave i na Unicatt stipendiju. Jednogodišnji programi koštaju od 7 do 12 hiljada evra, i moguće je dobiti umanjenje školarine ali takođe mora se prijaviti do kraja marta! Interesovanje je veliko, međunarodna konkurencija je takođe vrlo ozbiljna pa nam se javite već na jesen oko prijava.

REGISTRACIJA ZAINTERESOVANIH ZA CATTOLICU

Za prijavu na naš preliminarni spisak za upis 2020, popunite upitnik ispod: