Univerzitet Wittenborg u Amsterdamu otvara poslovni inkubator za studente!

Univerzitet Wittenborg u Amsterdamu otvara poslovni inkubator za studente!

Univerzitet Wittenborg je jedan od najvećih internacionalnih instituta u Holandiji koji je poznat po odličnom sistemu nastave i diplomcima koji su pripremljeni za rad nakon studija. Studije su na engleskom i fokusirane su na učenje kroz rad i praksu. Wittenborg ima tri kampusa: Amsterdam, Apeldoorn i Beč. U svojoj ponudi ima brojne programe za finansije, menadžment, marketing i preduzetništvo, kao i različite master i MBA programe.

NOVE MODERNE PROSTORIJE ZA STUDENTE

Wittenborg će na svojoj novoj lokaciji u Amsterdamu utrostručiti kapacitete i obezbediti poslovni inkubator za studente.


Wittenborg Amsterdam će započeti akademsku godinu na svojoj novoj lokaciji u zgradi Dali u oblasti Arena, a pripreme su u punom jeku. Otvoriće svoja vrata za 80 studenata preduzetništva i novom međunarodnom MBA programu specijalizovanom za preduzetništvo i finansije.

Pripreme za početak godine u Amsterdamu Menadžerka Univerziteta Wittenborg, prati razvoj projekta u Amsterdamu, gde je ostalo da se ubaci oprema i nameštaj kako bi bili spremni za početak nastave. Zahvaljujući sjajnom IT timu, Eduroam WiFi je već uveliko aktivan i čeka studente da počnu sa radom.

Otvaranje poslovnog inkubatora za studente je prema rečima direktora, jedan od glavnih događaja na novoj lokaciji. Dali Building je implementacija potpuno opremljenog inkubatorskog objekta za studente koji žele da osnuju vlastitu kompaniju tokom studija. Studenti će biti lično odabrani i podučavani od strane iskusnih i uspešnih preduzetnika koji predaju i rade na univerzitetu, uključujući i samog direktora univerziteta.

Ukoliko vas zanimaju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit!