Započni svoju karijeru u Londonu

Započni svoju karijeru u Londonu

Master studije u Londonu sa stipendijom na Northumbria University London! Brzi put do posla u Londonu!

 

Započni novu karijeru u Londonu!

Northumbria University i njihov kampus u Londonu donose 3 Master cross-over programa za studente iz svih polja! Ovo je prilika za studente koji žele da promene put svoju karijere i da studiraju u centralnom Londonu u finansijskoj četvrti! Ino Edukacija i QA Higher Education obezbedili su stipendije za umanjenje školarine od čak 50% i iznosi 8500 GBP! Prijave do 30.juna!

MSc Digital Marketing

MSc Cyber Security Technology

MA Luxury Brand Management

Državni univerzitet sa dugom tradicijom

Northumbria je državni univerzitet koji je nastao krajem 19.veka i već poglednjih 25 godina funkcioniše kao akademski univerzitet sa 26000 studenata. Nalazi se u gradu Njukasl (Newcastle upon Tyne) na severoistoku Engleske, nedaleko od granice sa Škotskom, a ima i Master kampus u Londonu.

Kampus u Londonu

Northumbria univerzitet ima i kampus u Londonu gde nudi TopUp Bachelor programe (završetak osnovnih studija) i Master programe na određene teme. Dok je kampus u Njukaslu regionalni centar, kampus u Londonu je međunarodni kampus sa studentima iz preko 47 zemalja, većinom Master studenata. Bonus sa londonskim kampusom je što studneti imaju pristup 3000 dodatnih stručnih kurseva iz KA nakon što diplomiraju, više informacija ovde.

Takođe, Northumbria London ima veoma dobre konsultantske klinike i mogućnosti stažiranja - najmanje 12 nedelja. Za stažiranje - student mora proći intervju. Sa konsultantskim projektom - potrebno je 80% ocenjivanja pre nego što im se pruži prava kompanija sa kojom rade.

Lako dobijanje radnje dozvole - UK Graduate work viza

Nakon završetka osnovnih ili master (undergraduate i postgraduate) studija, možete aplicirati za Graduate work vizu. Ova viza se praktikuje od jula 2021. godine i odlična je prilika za sveže diplomirane studente da nađu posao u Velikoj Britaniji Kada dobijete vizu imate dozvolu da 2 godine ostanete u UK i radite ili tražite zaposlenje. Sa graduate vizom našeg postdiplomcaposlodavac zapošljava bez prepreka i troškova – kao da se radi o državljaninu Britanije (izuzetak su regulisane struke stomatologija, medicina, pravo).

To znači da ukoliko ste ostavili lep utisak na praksi, možete bez problema da konkurišete u toj firmi za posao i ne brinete oko vize jer znate da ste mirni sledeće dve godine. Zato je velika preporuka da aplicirate na studijske programe koji imaju integrisanu praksu, jer brže dolazite u kontakt sa poslodavcima. Ukoliko završite Phd studije, dobijate Graduate vizu na period od 3 godine. Sve informacije možete pogledati na GOV.UK sajtu.

Ovo je idealna prilika za početak tvoje nove karijere! Zakaži besplatne konsultacije ovde!