Bethany Lutheran College | Ino edukacija

Bethany Lutheran College


O koledžu

Bethany Lutheran College je američki koledž univerzitetskog nivoa osnovan 1927. godine. Poseduje veliki kampus od 20 hektara koji se nalazi u jednom od najbezbednijih gradova Amerike, Mankanto u Minesoti. Proglašen za broj 1 koledž u Minesoti!

Bethany veruje da obrazovanje treba da bude dostupno svima I zato ovaj koledž nudi studije visokog kvaliteta po vrlo pristupačnim cenama za Ameriku. Dostupne su stipendije u vidu umanjenja školarine, a postoji mogućnost pronalaska studentskog posla. Internacionalni studenti pre svoje prve godine studija imaju letnji kurs u trajanju od 3 nedelje kako bi se navikli na novo okruženje, jezik i kulturu.

Kampus nudi sve što je studentima neophodno: smeštaj, hranu, čitaonice, a gradski saobraćaj je vrlo pristupačan tako da možete stići u sve delove grada koji vrve od restorana i kafića.

Važno je istaći da preko 89% diplomaca Bethany koledža bude primljeno na svoje prve opcije master programa na najprestižnijim univerzitetima u svetu, a preko 90% se zaposli u roku od 6 meseci od diplomiranja.


Lokacija

Lociran u šarmantnom i pre svega bezbednom okruženju u Mankatu, Minesoti, sa pogledom na predivni donji grad i reku Minesota. Kampus čine moderne akademske zgrade, studentski domovi, zelenilo i parkovi, kao i sportske hale koje su dostupne svim studentima.

Mankato se nalazi na 90 minuta udaljenosti od aerodroma u Mineapolisu. Svi studenti koji dolaze po prvi put na fakultet imaju obezbeđen transfer do kampusa i predstavnika koji ih dočekuje.

Zgrade fakulteta
Programi

U ponudi su osnovne studije koje traju 4 godine i najpopularniji program su: Business, Biology, Chemistry, Biochemistry, Engineering (mechanical and biomedical), Media Arts (and famous for television broadcasting), Computer Science.

Svi dostupni programi:

American Studies, Biology, Broad Field Social Studies, Business Administration, Chemistry, Communication, Computer Science, Education, Engineering, English, Exercise Science, History, Legal Studies, Liberal Arts, Mathematics, Media Arts, Music, Nursing, Psychology, Religion, Sociology, Special Education, Studio Art, Theatre.

Prosečna školarina je 36 660$ i uključuje školarinu, smeštaj, hranu i dodatne troškove. Preko Ino Edukacije možete dobiti umanjenje cene čak na 14 000$! Uključena je školarina, smeštaj I hrana. Ovo je izuzetno konkurentna cena za studije u Americi!

Uslovi za upis i rokovi

Prijava je direktna i besplatna preko Ino Edukacije. Dokumentacija potrebna za apliciranje je standardna: transkripti, kopija pasoša, test jezika (SAT, ACT, TOEFL, IELTS, Duolingo), pismo preporuke, izvod iz banke, finansijska garancija.

Rokovi za apliciranje su 31. oktobar za polazak u januaru i 30. april za polazak u avgustu.

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, kontaktirajte nas putem telefona na +381615544199, putem mejla na office@inoedukacija.com ili nam pošaljite upit putem formulara na dnu sajta.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584