Bethany Lutheran College | Ino edukacija

Bethany Lutheran College


Broj 1 Liberal Arts College u Minesoti

Bethany Lutheran College je američki koledž univerzitetskog nivoa osnovan 1927. godine i pripada III diviziji. Poseduje veliki kampus od 20 hektara koji se nalazi u jednom od najbezbednijih gradova Amerike, Mankanto u Minesoti. Proglašen za broj 1 koledž u Minesoti!  Bethany veruje da obrazovanje treba da bude dostupno svima I zato ovaj koledž nudi studije visokog kvaliteta po vrlo pristupačnim cenama za Ameriku. Dostupne su stipendije u vidu umanjenja školarine, a postoji mogućnost pronalaska studentskog posla. Internacionalni studenti pre svoje prve godine studija imaju letnji kurs u trajanju od 3 nedelje kako bi se navikli na novo okruženje, jezik i kulturu.
Grad Mankato, Minnesota i prelep kampus

Mankato je studentski grad od 50 hiljada stanovnika koji se nalazi na sat i po od Mineapolisa. Do Mineapolisa možemo leteti KLM-om ili Deltom preko Amsterdama, samo jedno presedanje iz Beograda (let iz Amsterdama traje 9 sati). Svi studenti koji dolaze po prvi put na fakultet imaju obezbeđen transfer do kampusa i predstavnika koji ih dočekuje.


Mankato je miran grad sa skoro 20 hiljada studenata jer se u njemu nalazi i Minnesota State University, što garantuje puno studentskih sadržaja i dinamičan mladalački život. Bethany kampus nudi sve što je studentima neophodno: smeštaj, hranu, čitaonice, a gradski saobraćaj je vrlo pristupačan tako da možete stići u sve delove grada koji vrve od restorana i prodavnica. Kampus je lociran u šarmantnom i pre svega bezbednom okruženju u Mankatu, Minesoti, sa pogledom na predivni donji grad i reku Minesota. Kampus čine moderne akademske zgrade, studentski domovi, zelenilo i parkovi, kao i sportske hale koje su dostupne svim studentima.Akademske i sportske stipendije za studije u Americi

Školovanje u Americi je mnogo lakše uz akademske i sportske stipendije. Ino Edukacija garantuje akademsku ili sportsku stipendiju za Bethany College, gde školarina, smeštaj i hrana iznose zajedno 16000 dolara po godini! Ovo je odlična stipendija jer su ceo smeštaj i svi obroci uključeni u stipendiju! Studentski se mogu preko nas prijaviti na akademsku ili sportsku stipendiju. 

Timovi univerziteta nose naziv The Vikings i pripadaju Upper Midwest Athletic Conference u trećoj diviziji (NCAA Division III). Univerzitet je odlično opremljen i ima terene za košarku, fudbal, američki fudbal, bejzbol, atletiku, teretanu, tenis, softball i druge sportove. Možete više pogledati na sajtu https://blcvikings.com/Veliki izbor studijskih programa i smerova - pravi američki koledž

U ponudi su osnovne studije koje traju 4 godine i najpopularniji program su: Business, Biology, Chemistry, Biochemistry, Engineering (mechanical and biomedical), Media Arts (and famous for television broadcasting), Computer Science. Sistem studija je standardni američki sa Major i Minor smerovima. Svi dostupni programi:

American Studies, Biology, Broad Field Social Studies, Business Administration, Chemistry, Communication, Computer Science, Education, Engineering, English, Exercise Science, History, Legal Studies, Liberal Arts, Mathematics, Media Arts, Music, Nursing, Psychology, Religion, Sociology, Special Education, Studio Art, Theatre.

Prosečna školarina je 36 660$ i uključuje školarinu, smeštaj, hranu i dodatne troškove. Preko Ino Edukacije možete dobiti umanjenje cene čak na 16000$! Uključena je školarina, smeštaj I hrana. Ovo je izuzetno konkurentna stipendija za studije u Americi!

Važno je istaći da preko 89% diplomaca Bethany koledža bude primljeno na svoje prve opcije master programa na najprestižnijim univerzitetima u svetu, a preko 90% se zaposli u roku od 6 meseci od diplomiranja.Uslovi za upis i rokovi - prijavi se za stipendiju preko Ino Edukacije

Prijava je direktna i besplatna preko Ino Edukacije. Dokumentacija potrebna za apliciranje je standardna: transkripti, kopija pasoša, test jezika (SAT, ACT, TOEFL, IELTS, Duolingo), pismo preporuke, izvod iz banke, finansijska garancija. Ukoliko imate TOEFL ili IELTS, SAT nije potreban. 

Rokovi za apliciranje su 31. oktobar za polazak u januaru i 30. april za polazak u avgustu.

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, kontaktirajte nas putem telefona na +381615544199, putem mejla na office@inoedukacija.com ili nam pošaljite upit putem formulara na dnu sajta.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584