Doba fakultet Maribor - Studiranje na engleskom i srpskom jeziku - Ino Edukacija

Doba Business School


DOBA BUSINESS SCHOOL SA SEDIŠTEM U MARIBORU, SLOVENIJI JE MEĐUNARODNO PRIZNATA PRIVATNA ŠKOLA BIZNISA SA ODLIČNIM PROGRAMIMA OSNOVNIH I MASTER STUDIJA. OSNOVANA 2003. GODINE ZA KRATKO VREME POSTALA JE SLOVENAČKA BUSINESS SCHOOL BROJ JEDAN, KOJA OSIM ODLIČNOG KVALITETA NASTAVE, NUDI PROGRAME PO PRISTUPAČNIM CENAMA.

ZAŠTO SLOVENIJA?

Slovenija je kombinacija mora i planine. Odlično je povzana sa Italijom, Austrijom i naravno Balkanom. Obiluje prirodnim lepotama i proglašena je za jednu od top 25 najbezbednijih zemalja EU. Maribor je dosta mali grad, i sve je dostupno uglavnom peške. Obiluje prelepim prirodnim bogatstvom i troškovi života se ne razlikuju puno od naših. Što se tiše smešaja DOBA Business School pomaže u traženju smeštaja za studente i imaju svoje partnere gde je smeštaj od 100-250 evra mesečno. Cena obroka za studente je od 1-6 evra po obroku i to u restoranima, jer Slovenija ima poseban sistem menzi koje su zapravo restorani. Tokom studiranja u Sloveniji, studenti mogu da rade privremeno tj part time i dnevnice idu i do 7 evra po satu u zavisnosti od posla.


STUDIRANJE NA ENGLESKOM JEZIKU

DOBA Business School se nalazi u drugom najvećem gradu Slovenije, Mariboru. Škola je prevashodno orijentisana na biznis studije koje traju 3 godine (osnovne studije) i 2 godine (master studije) i po završetku dobijate međunarodno priznatu diplomu. Programi su modernizovani i fokusirani na praktičan rad. Tokom školovanja svaki student ima podršku tutora koji su ujedno i profesori. Studira se u manjim grupama i internacionalno je okruženje što studentima pruža mogućnost umrežavanja. Škola nudi i letnji kurs jezika. Takođe, DOBA Business school ima potpisane mnoge bilateralane sporazume sa drugim visokoobrazovnim institucijama u Evropi kao i sa ERASMUS-om.

Sve informacije o Doba Business School se nalaze ovde.


PROGRAMI NA DOBA FAKULTETU

Ukoliko vas interesuju osnovne studije možete se prijaviti za program Business Management, dok je za master studije na raspolaganju International Business Management.

Osnovne studije traju 3 godine i na engleskom su jeziku, dok master studije traju 2 godine i isto su na engleskom.

Cene školarina za osnovne studije su za EU studente 4200 evra, a za NON-EU 6000 evra s tim da je moguće umanjenje do 4200. Cena za master studije za EU studente je 5490 evra, dok je za NON- EU 7850. Za osnovne studije se plaća taksa za apliciranje od 300 evra, a za master 400.

Postoji i program doktorskih studija – Innovation and Sustainable Business Management in Digital Society – o kojem sve informacije možete saznati ovde.

ZAŠTO STUDIRANJE U SLOVENIJI?

  • Niski troškovi života, visok standard
  • Slovenija je jedna od najbezbednijih zemalja na svetu
  • Podrška fakulteta: 4 osobe će vas voditi tokom školovanja – profesor, tutor, IT ekspert i studentski savetnik.
  • Pomoć fakulteta prilikom pronalaska smeštaja
  • Kvalitet – DOBA Business School je međunarodno priznata ustanova koja dodeljuje akreditovane diplome koje su priznate svugde u Evropi.
  • Blizina kuće – studije u Sloveniji će vam omogućiti život u kvalitetnoj i uređenoj zemlji, na samo nekoliko sati udaljenosti od kuće i porodice.

ONLINE STUDIRANJE NAPSKOM JEZIKU

Beograd je bio prva stanica DOBA Fakulteta, najvećeg privatnog fakulteta u Sloveniji, u širenju svojih ekskluzivnih online programa na inostrana tržišta. Ovi programi su u Srbiji zastupljeni već 10 godina, kroz njih je prošlo preko 320 srpskih diplomaca i 70% studenata dolazi iz dijaspore.

Programi postoje na srpskom jeziku i slušaju online. Kvalitet studija je na vrhunskom nivou. Idealni za zaposlene ljude, menadžere koji žele da se usavrše i dobiju diplomu prestižne ustanove, ljude koji puno putuju ili žele da studiraju online.

Studije mogu biti na nivou osnovnih i na nivou master studija.

Više informacija o programima i studijama pronađite – ovde.INO Edukacija je predstavnik DOBA Business School i preko nas vam je omogućen direktan upis!


Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584