Konsultacije za studije u inostranstvu


KONSULTACIJE I REGISTRACIJA U INO EDUKACIJI SU NAJSIGURNIJI NAČIN DA SAZNATE KOJE SU VAŠE MOGUĆNOSTI ZA STUDIJE U INOSTRANSTVU, DA SE INFORMIŠETE O PROGRAMIMA I STIPENDIJAMA – I DA NAPRAVITE JASAN PLAN APLICIRANJA I STUDIRANJA. NEMOJTE DA LUTATE I GUBITE VREME I NOVAC, DOĐITE NA PRAVO MESTO! PREKO NAS ĆETE SE LAKŠE UPISATI I DOBIĆETE INFORMACIJE O POVOLJNIJIM ŠKOLARINAMA.

Konsultacije drže iskusni konsultanti za studije u inostranstvu, koji će vas posavetovati koji su najbolji studijski programi, stipendije i zemlje za studiranje u odnosu na oblast studija za koji se interesujete, kao i kakavi su troškovi života u izabranoj državi. 

Takođe, na konsultacijama se bavimo i profesionalnom orijentacijom. Na osnovu profila kandidata predlažemo vam potencijalne programe i stipendije koje bi student mogao da upiše kako bi poboljšao svoje izglede za uspešnu karijeru nakon studija. Kada vas registrujemo u našem sistemu, uvek možete kasnije da se javite sa dodatnim pitanjima ili da krenete u prijavu na studije.

RAZGOVOR SA ISKUSNIM MENTOROM JE NAJBOLJI POČETAK SVAKOG USPEŠNOG UPISA STUDIJA U INOSTRANSTVU.

Šta dobijate dolaskom na konsultacije:

 • Tačne informacije o studijama i najbolji izbor obrazovanja u odnosu na vaša interesovanja, profil, budžet i željenu zemlju;
 • Informacije o svim potencijalnim stipendijama na osnovu vašeg profila;
 • Registraciju u sistemu Ino edukacije - svaki klijent posle konsultacija dobija mejl sa spiskom studijskih programa na koji može da se prijavi;
 • Nakon konsultacija, dajemo spisak do 10 najboljih univerziteta i programa za studenta, zajedno sa rokovima prijava i linkovima na internetu;
 • Spisak potrebnih dokumenata za prijavu;
 • Spisak svih troškova i finansijskih garancija za vizu;
 • Napismeno objašnjenja SAT, GMAT i GRE testova;
 • Napismeno objašnjenje kako se pišu mejlovi inostranim fakultetima i profesorima;
 • Vaučer za popust od 10% kod sudskog tumača za prevode diploma i drugih dokumenata u Beogradu i Novom Sadu za sve jezike;
 • Vaučer za popust od 10% u Professional English školi jezika u Beogradu za časove stranih jezika i SAT test;
 • Svi kandidati koji dođu na konsultacije postaju članovi Ino Alumni Kluba i ostvaruju pravo na newsletter sa dodatnim informacijama i online obukama.


Cena konsultacija je 3000 DINARA i uključuje i registraciju u sistem Ino edukacije, posle čega možete uvek da nas kontaktirate sa svim pitanjima.

Konsultacije držimo u prostorijama Ino edukacije u Beogradu, kao i na skajpu za kandidate van Beograda i Novog Sada i širom Balkana.

POSLE POČETNIH KONSULTACIJE KANDIDATI IZ INO EDUKACIJE ODLAZE SA JASNIM INFORMACIJAMA O SVOJIM MOGUĆNOSTIMA I BUDUĆIM STUDIJAMA.

Zakažite konsultacije putem mejla na office@inodukacija.com ili telefonom na +381615544199. 

Pre dolaska na konsultacije molimo popunite ovaj upitnik kako bismo se što bolje pripremili. Hvala!