Konsultacije za studije u inostranstvu | Ino edukacija

Konsultacije za studije u inostranstvu


Besplatan sastanak sa INO mentorima i pretraga programa partnerskih univerziteta


Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, ali niste sigurni u izbor fakulteta, da li su ispravne informacije koje su vam na raspolaganju, želite pomoć i podršku tokom celog procesa, INO mentori su tu za vas.

Ino Edukacija je vodeći centar za školovanje u inostranstvu sa desetogodišnjim iskustvom u oblasti studentske mobilnosti i preko 100 partnerskih univerziteta širom sveta. 

Partnerstva sa univerzitetima su nam omogućila da obezbedimo određene pogodnosti i olakšice za naše studente, pa tako naš paket usluga besplatan sastanak sa mentorom i pretraga partnerskih univerziteta podrazumeva:

  • Besplatan sastanak sa INO mentorom, pretragu programa partnerskih univerziteta i kreiranje daljeg aplikacionog plana
  • Besplatno slanje prijave i direktan upis na partnerski fakultet
  • Olakšan upis i prvenstvo u dobijanju umanjenja školarine (gde postoji opcija)
  • Direktan kontakt sa predstavnicima univerziteta i uvek aktuelne informacije
  • Podrška tokom celog procesa od strane INO mentora
  • Kreiranje grupe i upoznavanje sa drugim INO studentima koji upisuju isti fakultet ili planiraju studije u istom gradu
  • Pristup INO Alumni klubu

Naši partneri dolaze iz celog sveta i možete pogledati spisak svih partnerskih univerziteta za koje je moguće zakazati besplatan sastanak sa INO mentorom. Ukoliko niste sigurni koji bi od navedenih univerziteta bio dobar izbor za vas ili želite apliciranje na nekoliko partnerskih univerziteta, sastanak je besplatan.

Sastanak traje 30 minuta i pored navedenih informacija dobijate i registraciju u sistem Ino Edukacije, mentora koji je zadužen za praćenje vašeg procesa, vaučere za popuste za škole jezika i sudske tumače i brošure i dodatne materijale.


Ukoliko vas interesuje pretraga programa nepartnerskih univerziteta, slanje izveštaja pretrage se naplaćuje 3000 RSD (25 EUR), po želji nakon sastanka. Izveštaj se šalje mejlom i sadrži  univerzitete, cene, programe i stipendije. Početni razgovor se ne naplaćuje osim ako vam nije potrebna dodatna pretraga. Ukoliko vas zanimaju nepartnerski univerziteti naglasite to u upitniku ili preko telefona.

Zakažite besplatan sastanak popunjavanjem formulara OVDE ili pozivom na broj +381615544199.

Sastanak putem Skype ovde.


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584