Motivaciono pismo | Ino edukacija

Motivaciono pismo


Motivaciono pismo (cover letter, personal letter) je esej čija je osnovna svrha da predstavite sebe i posebno istaknete važna dostignuća i sposobnosti koji su navedeni u vašem CV-u. Akademsko motivaciono pismo predstavlja obavezan i najvažniji deo dokumentacije za prijavu na studije u inostranstvu.

Akademsko motivaciono pismo je usluga koja obuhvata izradu ličnog eseja na prosečno 2 stranice na engleskom, srpskom ili nemačkom jeziku, a na osnovu upitnika koji vam šaljemo. Na osnovu popunjenog upitnika naši mentori izdvajaju krucijalne informacije koje na pravi način oslikavaju vaše kvalitete i karakteristike. Dobijate ubedljivo, jasno i strukturisano motivaciono pismo za željeni program i Univerzitet, koje je potpuno usklađeno sa svim ostalim delovima vaše aplikacije.

Takođe, naši mentori uvek vode računa o usklađenosti vašeg motivacionog pisma sa više akademskih programa na koje imate želju da se prijavite, te je jedno pismo moguće iskoristiti više puta i za više univerziteta.

Moguće je naručiti izradu akademskog motivacionog pisma na engleskom, srpskom, francuskom, nemačkom ili italijanskom jeziku, u zavisnosti od vaših potreba.

Cena akademskog motivacionog pisma na engleskom jeziku je 12000 RSD. Dobija se PDF format-u za slanje, i Microsoft Word format-u za kasnija korišćenja i prepravke.


AKCIJA! CV + MOTIVACIONO PISMO 15 000 RSD!Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584