ACT MASTER CLASS: Politics and New Technologies

ACT MASTER CLASS: Politics and New Technologies

American College of Thessaloniki i Ino Edukacija organizuju besplatan Master Class na temu Politics and New Technologies: How technological progress is affecting politics? 

Mesto: Hotel Hyatt Regency, Milentija Popovića 5, Novi Beograd

Vreme: četvrtak 23.mart u 18h

Zašto da dođeš na Master class?

Nemamo svaki dan priliku da nam predaje profesor sa američkog univerziteta, koji predaje i na Univerzitetu Harvard! Master Class će odžati profesor Dr. Christos Aliprantis sa American College Thessaloniki, koji osim na ACT-u, predaje širom Evrope i Amerike. Više o profesoru saznajte ovde. Uvod će održati prof. Ivana Damnjanović sa Fakulteta političkih nauka, Univerziteta u Beogradu. Master Class je besplatan.

Teme predavanja će biti: Tehnologija i demokratija u Evropi 21. veka, nove tehnologije i nova etika u politici, veštačka inteligencija i dezinformacije, politika i nove tehnologije u ratovanju. Pored ovih fenomenalnih tema, imaćeš priliku i da se upoznaš sa YOUuniversity platormom i najnovijim Samsung telefonima, jer tehničku podršku događaju daje upravo Samsung, koji će u Hajatu imati svoju postavku uređaja!

Svi polaznici Master Class-a dobiće sertifikat!

Podrška: Samsung Srbija

Prijavite se za prezentaciju ovde. 

American College of Thessaloniki - stipendije preko Ino Edukacije

ACT - American College of Thessaloniki je deo Anatolia koledža koji je osnovan 1886. godine, a od 1924. godine njegovo sedište je u Solunu. Po strukturi, misiji i programima ovaj koledž podseća na tradicionalne koledže Nove Engleske (SAD) po čijem uzoru je i nastao. Danas je ovo moderni, privatni, neprofitni koledž sa 2500 studenata. Studijski programi se održavaju na engleskom i na grčkom jeziku. Školarine su povoljne i iznose 4-8000 EUR.

Fokus fakulteta je na kvalitetnom obrazovanju i multidisciplinarnom pristupu. Svakom studentu se pristupa sa pažnjom i cilj je doprineti razvoju društva kroz edukaciju i razvijanje društvene i demokratske svesti studenata. U ponudi su osnovne i master studije na engleskom jeziku iz oblasti IT-a, biznisa, političkih nauka i psihologije. Za određene programe osnovnih studija dobijate dvojnu diplomu, ACT koledža akreditovanu od strane SAD-a i jednu UK diplomu od strane Open University UK. Moguć je i transfer sa drugog fakulteta. Sve informacije u ACT-u.

Prijavite se za prezentaciju ovde.