Educational fair Italiano #2 izazvao veliku zainteresovanost studenata!

Educational fair Italiano #2 izazvao veliku zainteresovanost studenata!

Tokom vikenda je uspešno održan Educational fair Italiano #2 / Sajam obrazovanja italijanskih univerziteta, koji drugu godinu zaredom organizuju Ino agencija i Italijanski institut za kulturu u Beogradu i Podgorici.

Interesovanje za studije u Italiji raste iz godine u godinu, a ovaj sajam pruža mogućnost svim zainteresovanim studentima da se potpuno besplatno informišu o programima, fakultetima i načinu studiranja u ovoj zemlji i to od samih predstavnika univerziteta.

Za sajam se prijavilo 900 studenata, a imali su prilike da se informišu o programima na čak 15 obrazovnih institucija, čiji su predstavnici bili otvoreni za sva pitanja i davali konkretne informacije.

Tokom sajma su održavane i prezentacije, kako bi studenti stekli bolji utisak o fakultetu i programima, videli slike i dobili odgovore na neka specifična pitanja kojih se možda ne bi setili da postave.

Ukoliko niste bili u mogućnosti da posetite ovogodišnji Educational fair Italiano #2, pozivamo vas da posetite neki od naših narednih događaja o kojima ćemo vas informisati putem sajta i društvenih mreža ili da zakažete konsultacije sa našim stručnim mentorom, uštedite novac i vreme i pronađete pravi program za sebe.

Slike sa sajma možete pogledati u galeriji ispod.


Ukoliko Vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.