EU Business School Open Day

EU Business School Open Day

Studiraj u Barseloni, Minhenu ili Ženevi! Zakaži sastanak sa predstavnicom EU Business School gospođom Katjom Misimović i saznaj sve o svojim studijama!

EU Business School  je fakultet za buduće preduzetnike i poslovne ljude

EU Business School je internacionalna škola sa kampusima u Barseloni, Minhenu i Ženevi i i dugogodišnjom tradicijom od preko 45 godina rada. Od samog osnivanja, pa sve do danas, škola je pokrenula veliki broj programa isključivo na engleskom jeziku i to u oblasti biznisa, internacionalnog biznisa, marketinga, finansija, komunikacija i sporta. Ovo je fakultet za studente koji su zainteresovani da uče od preduzetnika i uspešnih poslovnih ljudi, koji su zainteresovani da stvore svoje biznise ili naslede porodične, ili da rade u međunarodnim kompanijama. Kroz svoj rad škola je formirala veliku partnersku mrežu sa univerzitetima iz celog sveta tako da je pored standardne mobilnosti studenata između tri kampusa škole: BARSELONA, MINHEN ili ŽENEVA, a omogućeno usavršavanje na partnerskim univerzitetima iz celog sveta. Zbog specifičnog i veoma korisnog pristupa nastavi - kroz studije slučaja i biznis simulacija uz pomoć partnerskih kompanija koje su direktno vezane za program studija, ova škola je često prvi izbor mnogim studentima iz Srbije i regiona.

Zakaži sastanak sa predstavnicom EU Business School

Gospođa Katja Misimović dolazi iz EU Business School Barselona i tu je da pruži sve informacije zainteresovanim studentima u vezi sa njihovim osnovnim ili Master studijama u Barseloni, Mihenu ili Ženevi. 

  • Kada: utorak 18.april 15-18h
  • Gde: Ino Edukacija, Makedonska 30, Beograd

ZAKAŽI OVDE