IBS Budapest master programi među 100 najboljih na svetu!

IBS Budapest master programi među 100 najboljih na svetu!

International Business School u Budimpešti je jedna od najstarijih privatnih visokoškolskih ustanova u Centralnoj Evropi i koja stavlja akcenat na biznis. Ceo univerzitet radi po britanskom programu, gde se nakon studija dobija double British degree u saradnji sa Buckingam University. Opšte je poznato da je britanski sistem obrazovanja jedan od najboljih na svetu čemu svedoče i brojne nagrade čiji su nosioci njihovi programi.

Dajemo vam predlog master programa na IBS koji su osvojili nagrade za najbolje programe u 2018. godini, kako na regionalnom, tako i na svetskom nivou po prestižnom Eduniversal Rankingu:

1) MSc in Human Resource Management je dobio 4. mesto u Istočnoj Evropi u oblasti upravljanja ljudskim resursima,

2) MSc in Marketing Management je na 5. mestu u Istočnoj Evropi u oblasti marketinga,

3) MSc in International Management se nalazi na 8. mestu u Istočnoj Evropi u oblasti menadžmenta,

4) MSc in Financial Management se nalazi na 79. mestu na svetu u oblasti finansijskih tržišta!

MSC IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

Master u upravljanju ljudskim resursima pruža studentima mogućnost za odlične karijere, uključujući poslove u odnosima sa zaposlenima, razvoj zaposlenih i zapošljavanje. Organizacije prepoznaju da je jak HRM tim suštinski deo poslovanja preduzeća, a master HRM će obučiti studente da rade efikasno u mnogim ulogama. Diplomci IBS-a rade u oblasti zapošljavanja, performansi i upravljanja talentima i organizacionog razvoja u bankama, hotelima ili HR konsultantskim kompanijama.

MSC IN MARKETING MANAGEMENT

Nakon mastera iz marketinga, studenti će moći da nastave karijeru u širokom spektru marketinških uloga u kreativnoj agenciji ili u medijskom sektoru, uključujući upravljanje proizvodima, prodaju, oglašavanje, odnose sa javnošću i istraživanje tržišta. Nedavni diplomci IBS-a rade kao menadžeri brenda ili rukovodioci prodaje u PR / marketinškim / reklamnim agencijama ili u sektoru široke potrošnje, u zdravstvenoj industriji ili u medijima.

MSC IN INTERNATIONAL MANAGEMENT

Ovaj program nudi odličnu pripremu za svakoga ko razmišlja o karijeri u opštem menadžmentu i predstavlja idealan korak ka zapošljavanju na diplomskim nivoima, posebno ako želite napredovati u svojoj karijeri od početnog nivoa, do neke menadžerske pozicije. Skorašnji IBS diplomci su zaposleni na nivou srednjeg menadžmenta od strane multinacionalnih korporacija kao što su IBM, GE ili Alcoa-Köfém, ili od strane ministarstava i vladinih agencija.

MSC IN FINANCIAL MANAGEMENT

Master u finansijskom menadžmentu povezuje teoriju sa praksom kako bi studenti imali široko poznavanje finansija i kako bi mogli to znanje da primene u realnim situacijama u budućnosti. Za one koji su se već bavili finansijama, program će poboljšati njihovu efikasnost tako što će pokriti najnovija dostignuća iz te oblasti, ohrabrujući ih da preispituju tradicionalne tehnike i primenjuju analitički pristup pri rešavanju problema. Nakon mastera, diplomci se mogu zaposliti kao menadžeri u oblasti finansija unutar privatnog, javnog ili neprofitnog sektora. Neki od studenata IBS-a sada rade za najveće firme iz finansijskog sektora kao što su Morgan-Stanley, Axa Group, BNP Paribas ili Deutsche Bank.


Upis i prijava su direktni preko Ino agencije. Ukoliko želite da nastavite svoje školovanje na jednom od najboljih univerziteta u regionu, možete nam poslati besplatan upit: