Događaji i prezentacije za studije u inostranstvu u Ino Edukaciji

Događaji i prezentacije za studije u inostranstvu u Ino Edukaciji

I dalje možeš da stigneš da upišeš studije! Dođi na neki od naših događaja i informiši se!

Tokom marta i aprila za sve roditelje i buduće Bachelor i Master studente organizujemo nekoliko interesantnih događaja na kojima se možete informisati o univerzitetima, upoznati sa njihovim predstavnicima ili informisati na nekom od Master Class predavanjima o zanimljivim temama. 

10.03. Fontys Holandija Open Day

U Ino Edukaciji održava se Open Day sa Fontys Univerzitetom. Zakažite sastanak i saznajte sve o studijama u Holandiji. Školarine za studente sa EU pasošem samo 1000 EUR. 

Mesto: Ino Edukacija Beograd, Makedonska 30, Beograd

14.03. Studiraj u Nemačkoj Open Day

Želite da studirate u Nemačkoj? Predstavnik univerziteta SRH Universities gospodin Emil Petkov dolazi u Beograd! Zakažite svoj sastanak sa njim i raspitajte se o studijama na engleskom i nemačkom jeziku u Nemačkoj.  Open Day će se održati 14.marta u periodu 14-18h. 

Mesto: Ino Edukacija Beograd, Makedonska 30, Beograd

23.03 ACT Master Class - Politics & New Technologies

American College Thessaloniki dolazi u Beograd i zajedno sa Ino Edukacijom organizuje Master Class Politics and New Technologies: How technological progress is affecting politics? Teme predavanja će biti: Tehnologija i demokratija u Evropi 21. veka, nove tehnologije i nova etika u politici, veštačka inteligencija i dezinformacije, politika i nove tehnologije u ratovanju. Svi učesnici će dobiti sertifikat.

Prezentaciju će odžati profesor Dr. Christos Aliprantis sa American College Thessaloniki.

Mesto: Hotel Hyatt Regency, Milentija Popovića 5, Novi Beograd

Podrška: Samsung Srbija

05.04. Cattolica Prezentacija

Profesor sa Univerziteta Cattolica održaće predavanje. Ime će uskoro biti potvrđeno. Prezentacija će se održati u Italijanskom institutu za kulturu, Kneza Miloša 56, Beograd, 5.aprila u 18h. Svi učesnici dobiće sertifikat.

Mesto: Italijanski institut za kulturu, Kneza Miloša 56, Beograd

06.04. Cattolica Open Day samo za buduće Master studente

Predstavnik Univerzieta Cattolica gospodin Ador Kociraj održaće sastanke sa potencijalnim Master studentima u Ino Edukaciji. Idealna prilika da saznate sve što vas interesuje u vezi sa Master programima. Ceo pregled Cattolica Master programa na srpskom jeziku pogledajte ovde.

Mesto: Ino Edukacija Beograd, Makedonska 30, Beograd

18.04. EU Business School Open Day

EU Business School je čuveni međunarodni fakultet za biznis sa kampusima u Barseloni, Minhenu i Ženevi. Poznat je po inovativnom i praktičnim pristupu poslovanju i obrazovanju budućih mladih poslovnih lidera. Zakažite svoj sastanak sa predstavnicom EU Business School Katjom Misimović.

Mesto: Ino Edukacija Beograd, Makedonska 30, Beograd