Osnovne i master studije ekonomije u inostranstvu - Ino edukacija

Studije Ekonomije u inostranstvu


Studije ekonomije su idealne za studente koji pored studija biznisa žele da steknu i šire obrazovanje iz finansija, prava, društvenih nauka i opštih ekonomskih kretanja. Ekonomija i dobar izbor za neodlučne studente, jer posle ekonomije studenti mogu da apliciraju za veliki broj različitih tema mastera, ali i da brzo nađu posao u inostranstvu.

Koji smer na ekonomskom fakultetu da izaberem?

 


Preporučeni fakulteti za osnovne i master studije ekonomije u inostranstvu

Ca Foscari University, Venecija, Italija - za osnovne studije potreban SAT test, državni fakultet, školarina preko Ino Edukacije 1200 EUR po godini

Padova University, italija - za Master potreban GMAT test, prestižan univerztet, niske školarine, dostupne stipendije

Pavia University, Italija - studije samo 1000 EUR po godini, dostupne stipendija

Cattolica University, Italija - potreban SAT za osnovne studije, za Master GMAT nije potreban, veoma prestižan i dobro organizovan univerzitet, sa poznatim profesorima i predavačima iz Milanske poslovne zajednice

London South Bank University - odlične studije ekonomije i finansija, i dobra povezanost sa privredom. Zbog Brexita naši studenti sada lakše dobijaju radnu dozvolu posle studija.

Jonkoping University, Švedska - državni univerzitet, studije na engleskom jeziku, za studente sa EU pasošem studije besplatne!

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584