CATTOLICA MASTER CLASS - Kako izgraditi karijeru u Italiji?

CATTOLICA MASTER CLASS - Kako izgraditi karijeru u Italiji?

Želiš na Master studije u Italiji? Saznaj kako da pokreneš svoju karijeru kroz studije na Cattolici!

U saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu, Ino Edukacija organizuje još jedan sjajan Master Class! Inovativnost i progresivnost su odlika svih Master studija na Univerzitetu Cattolica, koji zajedno sa stogodišnjom tradicijom ovog univerziteta donose i moderne programe koji aktivno prate promene u biznisu, tehnologijama i na tržištu rada. 

Registruje se za Master class ovde

Saznajte sve o karijeri u Italiji

Katedra za Menadžment koja vodi nekoliko Master programa organizuje ovaj Master Class. Profesor Benedetto Lorenzo Cannatelli će održati Master Class: Being an entrepreneur or corporate manager in Italy: how and what you need to launch your career. Masterclass of Msc Management (Università Cattolica) Master Class je namenjem svim đacima i studentima zainteresovanim za studije na Cattolici i u Italiji. Više o Master studijama na Cattolici saznajte ovde.

  • Mesto: Italijanski institut za kulturu, Kneza Miloša 56, Beograd
  • Vreme: Sreda 5. april u 18h

Ulaz je besplatan, registracija obavezna.

Svi učesnici dobijaju sertifikat.

Zašto su Master studije na Cattolici dobra investicija?

Univerzitet Cattolica je najveći privatni, neprofitni univerzitet u Evropi, i jedan od najvećih i najpoznatijih univerziteta u Italiji. Iako nosi ime katoličkog univerziteta i funkcioniše kao neprofitna fondacija, na Cattolici studira više od 70 nacionalnosti iz celog sveta. Na QS listi, koja je najpoznatija svetska lista za rangiranje univerziteta, spada u top 150 univerziteta na svetu po zapošljavanju i u top 400 univerziteta po različitim akademskim oblastima. Čak 96.5% diplomaca Cattolica nalazi posao u 12 meseci posle diplomiranja, a 61.8% diplomaca Cattolice nalazi posao u prva tri meseca po diplomiranju. 

Prakse i stažiranja tokom i nakon studija na Cattolici

Cattolica ima više od 100 partnerskih kompanija u Italiji i po svetu. Svake godine karijerni servis Cattolice organizuje dva sajma praksi i zapošljavanja, gde studenti mogu razgovarati sa različitim firmama. Ono što puno doprinosi pronalasku dobre prakse je znanje italijanskog jezika, a neki studenti se odlučuju i za prakse u Srbiji ili nekim drugim zemljama. Dobri studenti često budu preporučeni od strane profesora ili i sami kontaktiraju karijerni servis za pomoć pri pronalasku praksi. Svakako, dosta znači i lična inicijativa, a diplome Cattolice otvara mnoga vrata. Studente koje smo mi slali danas rade u Unicredit banci, Delloitte, Mars chocolate kompaniji, NCR corporate, a neki su osnovali i privatne biznise u kojima trguju sa Italijom. VIše o zapošljavanju posle Cattolice pročitajte ovde.

Registruje se za Master class ovde