Gde su otvorene prijave za studije u inostranstvu?

Gde su otvorene prijave za studije u inostranstvu?

Razmišaljate o tome gde su otvorene prijave i kakve su šanse za dobijanje stipendije? Ne brinite, prijave su otvorene još uvek za veliku većinu univerziteta. Ino mentorke su pripremile predloge partnerskih univerziteta gde možete aplicirati.

Ukoliko ste zainteresovani za apliciranje na neki od naših partnerskih univerziteta, Ino Edukacija vam pruža priliku za besplatne konsultacije i besplatno slanje prijave.

ITALIJA

Ca Foscari Univerzitet u Veneciji – je ugledni državni univerzitet koji nudi fantastične programe na engleskom jeziku iz oblasti: ekonomije, menadžmenta, međunarodnih odnosa, informacionih tehnologija i to po veoma pristupačnoj školarini od 1300 evra! Prijave su otvorene do 29. marta.

IULM Univerzet iz Milana nudi atraktivan program osnovnih studija na engleskom jeziku „Corporate Communications and Public Relations“, kao i master programe iz oblasti turizma, luxury, martketing i dizajna, takođe na engleskom jeziku. Postoji mogućnost za dobijanje stipendije do 50%.  Prijave su otvorene do 26. aprila.

LUMSA Univezitet u Rimu – je topla preporuka za one koji žele da studiraju u Rimu po državnim školarinama, a da dobije uslugu privatnog univerziteta. Osnovne studije su na italijanskom jeziku, dok su master programi dostupni na engleskom jeziku iz oblasti: međunarodnih odnosa, psihologije, marketinga, menadžmenta i finansija. Prijave su otvorene do 31. maja.

AUSTRIJA

Webster Univerzitet u Beču je američki univerzitet sa fokusom na biznis, komunikacije, psihologiju, međunarodne odnose, menadžment. Ukoliko želite da iskoristite da aplicirate za stipendije na ovom univerzitetu, krajnji rok za prijavu je 31. mart.

MCI Innsbruck je privatno-državni fakultet u Inzbruku koji nudi programe na engleskom i nemačkom jeziku iz oblasti: menadžmenta, turizma, biznisa. Školarina za za osnovne i master studije iznosi 12500 evra, ali preko Ino Edukacije možete ostvariti stipendiju od 50%, te školarina iznosi 6250 evra i plaća se u dve rate. Za studente sa EU pasošem godina je 750 evra. Prijave su otvorene do 26. maja.

ŠPANIJA

EU Business School je internacionalna škola sa kampusima u Barseloni, Minhenu i Ženevi. Ovo je fakultet za studente koji su zainteresovani da uče od preduzetnika i uspešnih poslovnih ljudi, koji žele da stvore svoje biznise ili naslede porodične, ili da rade u međunarodnim kompanijama. Početak studija se organizuje više puta godišnje i rokovi za apliciranje su obično 3 meseca pre početka studija.

NEMAČKA

CBS International Business School ima više kampusa u Nemačkoj, a glavni kampus se nalazi u Kelnu. Nudi veliki broj biznis programa na engleskom jeziku. Tokom studija obaveznu su prakse. Postoje stipendije za EU studente u iznosu 25% od školarine, a za non-EU studente postoje jednokratne stipendije u iznosu od 3000 evra. Prijave su otvorene do 31. Maja

GRČKA

University of York City College u Solunu je jedan od fakulteta u okviru Univerziteta York i jedini koji postoji van Engleske. Program i uslovi studiranja u Solunu odvijaju se po nastavnom planu i tradicije Yorka u Velikoj Britaniji, odakle dolazi program i profesori, a studenti mogu da studiraju biznis, psihologiju, computer science ili marketing. Ukoliko pošaljete rano prijavu možete da ostvarite stipendiju do 40%. Prijave su otvorene do 31. maja.

American College of Thessaloniki (ACT) u Solunu je američki koledž koji nudi programe iz oblasti biznisa, političkih nauka, biologije, psihologije, computer scienes i za sve navedene programe postoji mogućnost da se ostvari stipendija do 45%. Početak studija se organizuje u septembru i januar. Prijave za septembarski polazak je do 31. marta.

MONAKO

International University of Monaco (IUM) je prestižan i jedini univerzitet u Monaku koji nudi programe iz oblasti biznisa, finansija, sportskog, luxury menadžmenta. Univerzitet se nalazi u centru Monaka, veoma blizu železničkoj stanici što omogućava studentima da žive u okolnim mestima i Nici. Većina studenata stanuje u Francuskoj, što im omogućava da dobiju CAF. CAF je povraćaj 40-60% iznosa za studentsko stanovanje od francuske države i svi student IUM-a imaju parvo da se prijave za ovaj povraćaj novca. Prijave su otvorene do 31. maja.

BELGIJA

Artevelde University of Applied Sciences je državni univerzitet koji se nalazi u Gentu, na sat vremena od Brisela. Univerzitet nudi programe iz oblasti biznisa, menadžmenta, komunikacija i medija, a školarina za studente sa EU pasošem iznosi samo 1000 evra po godini, a za studente sa non-EU pasošem iznosi 7256 evra po godini. Prijave su otvorene za non-EU studente do 1. maja, a za EU studente čak do 1. septembra!

Prijava preko Ino Edukacije

Ino Edukacija je predstvanik svih navedenih univerziteta i prijava preko nas je direktna i besplatna! 

Spisak svih partnerskih univerziteta možete pogledati OVDE.

Požurite i prijavite se na vreme! Besplatne konsultacije možete zakazati putem sledećeg linka OVDE.