Study Abroad. Fair - prolećni Sajam obrazovanja u inostranstvu

Study Abroad. Fair - prolećni Sajam obrazovanja u inostranstvu

Najveći srpski sajam za obrazovanje u inostranstvu

Pozivamo vas na Sajam školovanja u inostranstvu koji se održava uživo u subotu 5. marta 2022. 10h -17h u hotelu Metropol Palace u Beogradu 

Organizator: Ino Edukacija, Centar za školovanje u inostranstvu

Partneri: Advantage Austria (Austrijska privredna komora), Istituto Italiano di Cultura Belgrado (Italijanski institut za kulturu Beograd)

Lokacija: Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd (parking obezbeđen ispred Metropola)

Vreme: Subota 5. mart 2022 10-17h 

Ulaz: besplatan a registracija obavezna na linku ovde ili ispod u formularu.

Parking: besplatan ispred Metropola kod Kazzina Mocart (desni deo parkinga) ili u garaži Metropola kod perionice (plaća se)

⬇ Registracija je besplatna i obavezna ⬇

LINK ZA REGISTRACIJU

Sajam za srednjoškolce, studente i roditelje

Ino Edukacija centar za školovanje u inostranstvu u saradnji sa 50 partnera i univerziteta iz inostranstva petu godinu za redom organizuje najveći sajam i konferenciju posvećenu školovanju i stipendijama u inostranstvu, ne samo za fakultete, već i za srednjoškolske razmene i za škole za jezika.

Study Abraod. Fair namenjen je srednjoškolcima, studentima i roditeljima i na njemu će se predstaviti srednje škole iz inostranstva, srednjoškolske razmene u Americi, škole jezika i fakulteti iz inostranstva, kroz svoje štandove u velikoj sali hotela Metropol. Na štandovima će biti predstavnici različitih obrazovanih institucija iz inostranstva i moći ćeš da pitaš sve što te zanima, da saznaš koje programe i stipendije nude, kao i koji tip programa tebi najviše odgovara. Takve stvari najbolje otkrivamo u ličnom razgovoru sa predstavnicima škola i fakulteta! Još uvek nije kasno da pronađete idealan fakultet za upis 2022 ili letnji kurs jezika! 

Posetite i prezentacije u okviru Study Abroad. Fair

Takođe, pored posete štandova u velikoj sali, posetioci će moći i da učestvuju na konferenciji koja će biti pored velike sale hotela Metropol. Na njoj će se odvijati različite debate i prezentacije, gde će predstavnici Ino Edukacije, škola i fakulteta razgovarati na razne zanimljive teme! Uskoro objavljujemo program, koji ćemo prenositi i online.

Ko učestvuje na Study Abroad. Fair? (lista će se dopunjavati)

Učesnici iz Austrije

Učesnici iz Amerike

Učesnici iz Italije

Učesnici iz Engleske 

Učesnici iz Nemačke

Učesnici iz Francuske

Učesnici iz Slovenije

Učesnici iz Grčke

Učesnici iz Holandije

Učesnici iz Španije

Učesnici iz Švajcarske

Učesnici iz Letonije

  • Riga Technical University

Učesnici iz Srbije

  • OSSI Srbija
  • Tačka Povratka

Kako je bilo na Study Abroad. Fair 2021?

Mere zaštite i bezbednosti

Kako bismo zaštitili naše izlagače, članove tima i posetioce sajma, organizatori će ispoštovati i obezbediti sve propisane mere zaštite i predostrožnosti usled širenja pandemije virusa COVID 19. 

⬇ Registracija je besplatna i obavezna ⬇

LINK ZA REGISTRACIJU